Tricouri personalizate, o sursa inepuizabilă de inspirație

BUCURESTI - 2 decembrie 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail

Live site

Iubim produsele personalizate, nu-i asa? Sunt aparte, uneori haioase, alteori cu mesaje mai profunde, dar cert este ca, de fiecare data ne diferențiază de mulțime.

Tricou de colorat

Tricou de colorat

Alteori, dimpotriva, ele pot fi dress code-uri pentru evenimente organizate cu colegii de birou, petreceri cu tematică sau alte întâlniri unde trebuie sa aratam apartenența la o echipa. 

Pentru toate aceste momente, în care fie vrem sa fim diferiți, sau parte a aceluiași grup, exista o varianta care nu va dezamagi pe nimeni- tricouri personalizate

Printado este un astfel de taram, al cadourilor și produselor personalizate, unde fiecare persoana își va găsi cel puțin un model favorit.  Este locul în care orice idee, mesaj sau propunere de branding, prinde viata. Mai mult decat atat, platforma dispune de un soft special prin care clienții își pot personaliza produsul dorit într-un mod interactiv. 

Tricouri personalizate prin tehnici moderne 

În ultimii ani tehnologiile de imprimare au evoluat uimitor. Ne-am luat adio de la print-uri care se decojesc la primele spalari sau care au o textura plastifiata. 

Printado dispune de modalități multiple de personalizare a textilelor, printre care: sublimare, transfer termic, DTG, broderie.  

DTG (direct to garment) este o tehnica revolutionara, ce permite pătrunderea cernelii direct in tesatura, și nu la suprafața acesteia. Acest lucru face materialul mai rezistent în timp la spalari, si imprimeul mai durabil. 

Tricourile sunt confectionate din bumbac 100%, iar recomandarea este sa fie spalate la o temperatura de maxim 40 grade Celsius, pentru o durata de viata cat mai indelungata a print-ului.

În funcție de nevoile de personalizare, echipa Printado recomanda metoda de imprimare potrivită. De exemplu, pentru sepci, prosoape sau tricouri polo se preteaza broderia, pentru comenzi în număr mare- sublimarea, iar pentru comenzi in numar mic, cu grafica mai complexa  -DTG. 

Produse personalizate pentru evenimente speciale

Absolvirea, petrecerea burlacitelor sau nașterea primului copil sunt toate evenimente memorabile, cu emoții pe masura. Un outfit cu tricouri personalizate arată bine nu doar în fotografii, dar oferă sentimentul de apartenența la grup, de apropiere.  

Practic, tricourile personalizate au devenit un simbol, și totodată un mesager al acestor petreceri. Ele sunt de obicei printate cu o imagine semnificativă sau un mesaj haios, cu însemnătate pentru întregul grup. 

Astfel, accesoriile personalizate au devenit un must-have al acestor petreceri. 

Tricouri de colorat pentru copii

Mai mult, iti poti surprinde copilul cu un proiect distractiv-  tricouri de colorat pentru copii. Printado pune la dispoziție o serie de modele foarte apreciate de cei mici, si desigur, pe langa modelele disponibile, se pot realiza și altele personalizate, la cerere. Practic, nu este nimic din ce nu poți printa pe aceste tricouri, ce mai apoi vor fi colorate. 

Tricoul vine însoțit de carioci speciale, pentru textile. Sunt rezistente în timp la multiple spalari de pana in 40 grade. 

Sunt ideale pentru petreceri aniversare, gradinite, centre educationale, dar si acasa, atunci cand vrei sa ii oferi o activitate inedita celui mic. Te asigurăm că va adora aceasta activitate și îl va tine ocupat destul timp!

Poți face bani de acasa cu Marketplace Printado

Mereu inovativi și adaptati la trendurile pieței, cei de la Printado au lansat și un marketplace. Acesta este un spatiu virtual creativ, nu doar distractiv, care poate aduce profit. Artisti plastici, graficieni, influenceri sau muzicieni si-au lansat deja propriul shop online, unde vand produse personalizate cu grafica lor. 

Magazinul se deschide gratuit, nu exista costuri de administrare, iar de partea logistica, livrari si customer care se ocupă echipa dedicată Printado. Pentru ca tu sa te ocupi doar de partea creativa. Tentant, nu-i asa? 

Dacă ai ceva de spus lumii și te consideri talentat, si tu poti deveni vendor pe Printado marketplace! 

Voi ce produse personalizate purtați sau v-ar plăcea?