Noul trend în materie de redecorare a pereților: autocolante grafice pentru interior

BUCURESTI - 10 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Indiferent că vorbim despre flori, texte, plante, fluturi sau fotografii, autocolantele pentru decorarea peretelui vă ajută să vă transformați spațiul de locuit în mod rapid și cu buget redus.

Sticker decorativ office

Sticker decorativ office

Autocolantele moderne de perete devin din ce în ce mai prezente în fiecare casă, fiind printre cele mai unice și accesibile ornamente care oferă camerelor exact “vibe-ul” de care au nevoie.

 Indiferent că vorbim despre flori, texte, plante, fluturi sau fotografii, autocolantele pentru decorarea peretelui vă ajută să vă transformați spațiul de locuit în mod rapid și cu buget redus.

 Autocolantele decorative sunt de obicei fabricate din vinil - PVC și, prin urmare, pot fi utilizate pe toate suprafețele. Acest lucru le face o alternativă inteligentă la vopselele lavabile și o soluție rapidă care va înveseli camera de joacă a copiilor dumneavoastră cu personaje de desene animate sau va aduce o liniște suplimentară în dormitor cu peisaje naturale.  Practic, stickerele decorative stabilesc starea de spirit a fiecărei încăperi în care sunt aplicate și pot fi surprinzător de motivante atunci când sunt plasate într-o locație strategică. Un lucru care vă avantajează foarte mult este faptul că stickerele decorative sunt, de asemenea, flexibile deoarece le puteți folosi în orice fel doriți. Puteți să le tăiați, să adăugați straturi noi sau chiar să le repoziționați pentru a le face să arate așa cum doriți. Dacă experimentul nu reușește, nu este nimic de îngrijorat - noile autocolante nu vor sparge banca! Nu în ultimul rând, stickerele de perete vă ajută să vă simțiți mai personal și original, în special pentru cei care sunt creativi și care doresc să utilizeze o parte din acea creativitate pentru a crea casa perfectă. 

Fototapeturi și printuri digitale

 Contextele contemporane beneficiază de imagini de fundal mari și de impresii digitale impresionante, care sunt atât elegante, cât și atractive. Alegeți o imagine uimitoare pe care o admirați și luați-vă designul interior la un nivel mai înalt, creând o iluzie optică memorabilă. Rețineți că imaginile de fundal urbane vin în toate culorile și dimensiunile și nu veți fi provocați să găsiți camera ideală pentru camera dumneavoastră. Desenele foto și imaginile de fundal sunt percepute ca noua formă de artă contemporană și, prin urmare, sunt tăiate pentru puncte focale și pereți de accent. Puteți, de asemenea, să le folosiți pentru a "înmuia" un interior industrial sau pentru a vă personaliza și energiza zona de lucru. 

Decoratiuni de perete în stil ecologic

 Cei dintre voi, fascinați de peisajele naturale, ar trebui să ia în considerare decorațiunile de perete pentru a reproduce simțul păcii și purității în designul lor interior. Există o varietate de imprimări digitale moderne și bine realizate, care reproduc modele moderne, dar încă suficient de moderne pentru a susține soluțiile contemporane.Puteți alege între scenele cu animale, păsări, desene florale și peisajele copacilor, pentru a vă face dormitorul mai relaxant, iar camera de zi mult mai ospitalieră.
Imaginile de fundal inspirate de natură vor adăuga, de asemenea, și casei dvs. notele de distincție necesare, mai ales într-un cadru industrial care ar putea folosi o nuanță veselă.

 Cum să decorezi casa folosind autocolante de perete? 

Stickerele decorative sunt unice, elegante și uimitor de atractive și puteți găsi cu ușurință cele potrivite pentru fiecare cameră.Nu este necesar să se limiteze alegerea stickerelului de perete pentru camerele de zi, deoarece imprimările 3D moderne de astăzi și posterele de perete pot transmite aproape orice mesaj și ar putea fi adecvate în toate domeniile. În plus, desenele și posibilitățile de makeover sunt nelimitate: puteți alege între imagini de fundal cu animale, peisaje uluitoare, autocolante geometrice, modele vesele de polka dot, grădini cu flori și multe altele. Dacă ideea este de a decora o cameră deja amenajată cu un anumit stil, puteți alege întotdeauna o opțiune sigură, cum ar fi citate, grafică contemporană sau imagini clasice. Orice te inspiră este o opțiune deschisă. Spre deosebire de ceea ce cred mulți, autocolantele și fototapeturile sunt ideale pentru spații mici și vor îndeplini atractiv golurile de perete și lipsa de mobilier cu care a trebuit să facem compromisuri.Cu cât locul este mai mic, cu atât este mai mare rolul stickerului decorativ; mai ales dacă îl utilizați în conformitate cu schema de culori aleasă.

 Sunt totuși o serie de detalii tehnice pe care trebuie să le luați în considerare în momentul în care vă decideți să optați pentru acest tip de redecorare:

·        Folia adezivă din PVC, monomerica, cu grosimea de 80 microni, este disponibilă cu suprafață mată, special creată pentru decorarea pereților interiori.

·        Adezivul este poliacrilic pe bază de apă ceea ce înseamnă că folia se poate dezlipi și aplica de mai multe ori.

·        Datorită varietății de vopseluri de pe piață, înainte de aplicarea foliei „Wall Art” pe perete se recomandă testarea în prealabil a compatibilității dintre adezivul foliei și suprafața peretelui pe care doriți să o aplicați.

·        Suprafața pe care se aplică trebuie sa fie curată, fără urme de praf. Nu se aplică pe pereți afectați de condens sau mucegai. Nu se aplică pe vopseluri lavabile care conțin teflon sau sunt tratate special să nu aibă aderență la murdărie. Foliile „Wall Art” nu se aplică pe pereții care au fost vopsiți cu vopseluri pe bază de silicon sau pe bază de teflon!

·        Folia este destinată doar pentru aplicații de interior. Poate fi aplicată doar pe pereții care au suprafața netedă (vopsiți, peste tapet).

 

Concluzie

 Colecția de stickere decorative și fototapeturi sunt astăzi cele mai populare ornamente de design interior, precum și o alternativă la prețuri accesibile pentru decorarea actuală.Ele sunt distractive, originale și personale, dar totuși ușor de înlocuit odată ce vine timpul pentru schimbare.În plus, ele vin în toate dimensiunile și stilurile și puteți găsi cu ușurință unul bun, în funcție de preferințele către forme geometrice, forme ale naturii sau a stilului urban.Imprimantele digitale funcționează bine cu medii moderne și stimulează creativitatea folosind iluziile optice captivante. Pe scurt, ele îmbină tehnologia cu arta contemporană și susțin atât stilul, cât și schema de culori pe care ați ales-o pentru locul dvs. 

Decorațiunile de perete sunt un mod atât de simplu de a schimba un perete întreg prin lipirea imaginii sau a textului preferat deasupra patului sau canapelei.Datorită proprietății lor de lipire și îndepărtare ușoară, aceste decorațiuni sunt cele mai dorite comparativ cu imprimările realizate cu vopsea lavabilă.Folosirea autocolantelor nu este la fel de intimidantă pe cât pare, dar trebuie să știți cum să faceți bine lucrurile.

Pentru inspirație sau detalii suplimentare despre modul de aplicare, puteți apela cu încredere la produsele și serviciile decostick.ro.

Despre PRINTING STORE

Cu toții ne dorim ca la noi acasă să fie cel mai frumos! Decostick.ro vine în ajutorul Dumneavostră cu stickerele decorative. Autocolantele de perete folosite de noi sunt de cea mai bună calitate: pot fi dezlipite foarte ușor, sunt ieftine și se găsesc într-o variată gamă de culori.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/printing-store/noul-trend-in-materie-de-redecorare-a-peretilor-autocolante-grafice-pentru-interior