Transforma-ti casa intr-o oaza de tihna cu mobilier in stil scandinav

Alba Iulia - 21 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Industrie, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Anul 2021 este unul pe care ne-am dori sa il petrecem mai putin in casa, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa neglijam spatiul de locuit. Din contra! Daca am invatat ceva din 2020, acel lucru este sa ne concentram pe a ne transforma caminul intr-un loc in care sa ne simtim cu adevarat bine si sa nu mai lasam pe ultimul loc investitiile in confortul caselor noastre. Daca dupa toata perioada de izolare fortata la domiciliu ai constatat ca locuinta ta are nevoie de un refresh, este momentul sa te apuci de treaba!

Mozaiq Studio Sibiu Showroom

Designerii de interior au stabilit deja care sunt tendintele in design interior in 2021, iar stilul scandinav este in top in acest an. Pastelurile luminoase si calde sunt la moda anul acesta, la fel si culorile care inspira confort si siguranta, de la maro ciocolatiu, la verde aprins si albastru intens. Lemnul usor se poarta anul acesta cand vine vorba de mobilier, impreuna cu minimalismul scandinav, care transmite un mesaj clar: putin inseamna uneori mai mult.

Redecoreaza-ti livingul in stil modern, minimalist

Cea mai mare parte a timpului petrecut acasa se scurge in camera de zi si tocmai de aceea acesta este centrul "universului" in caminul tau. Pentru un plus de confort fizic si vizual, este ideal sa optezi pentru mobilier living modern, care sa creeze acea atmosfera in care te poti relaxa in voie dupa o zi incarcata, in care sa iti poti primi prietenii la un pahar de vorba si la care sa te uiti cu bucurie si mandrie, deopotriva.

Stilul scandinav nu este un curent artistic bogat in elemente, ci unul nascut din nevoia de a avea maximum de confort la tine acasa. Curentul a fost adoptat si in multe alte tari si are la baza cateva idei simple: materiale de calitate, naturale, durabile, usor de intretinut, colorate in tonuri luminoase, care sa dea o senzatie de bine si de liniste. Nimic care sa iti ia ochii, cum ar fi ornamentele inutile, ci doar minimalism, linii simple, ordonate si multifunctionalitate.

Vrei sa dai o nota eleganta, moderna si totodata confortabila livingului tau? Cauta canapele stil scandinav si vei avea un element central al camerei de zi care te va face sa stai cu drag acasa si sa regasesti confortul cautat si dupa o zi lunga si incarcata, si daca lucrezi de acasa, si daca esti o persoana solitara, si daca ai o familie numeroasa, care se strange seara in fata televizorului.

Nu ai nevoie de mobile impunatoare pentru a avea o casa amenajata cu gust, ci de un loc in care sa gasesti tot ceea ce cauti. Iar Mozaiq Studio este locul perfect pentru ca ai de ales din colectii cu stil, calitate scandinava si preturi imbatabile, pregatite pentru confortul si linistea pe care toata lumea o cauta acasa.

Inspiratie pentru toata casa

Acasa este locul acela care te inspira sa traiesti frumos si sa te regasesti in orice moment. Magazinul online Mozaiq Studio iti propune mobilier modern si o diversitate de produse care cu siguranta te va face sa iti doresti sa redecorezi toata locuinta, nu doar livingul.

Este greu de crezut ca nu iti vor atrage atentia fotoliile confortabile, in stil scandinav, cu spatar inalt si brate moi, care te imbie sa te relaxezi langa o fereastra cu o carte in mana sau savurand un ceai ori o cafea, in timp ce privesti la agitatia de dincolo de sticla.

Ai nevoie de mobilier pentru spatiul de luat masa, ai nevoie sa iti amenajezi un spatiu de lucru in confortul propriei case? Ai nevoie de idei de depozitare ori poate cauti mobilier outdoor? Le gasesti pe toate fie in magazinul online, fie in show room-ul din Sibiu.

Stilul scandinav e despre a trai frumos! Indiferent ca vrei sa iti amenajezi o singura camera sau ca vrei sa transformi toata locuinta intr-o oaza de tihna si un spatiu plin de bine, nu de mobilier, trebuie sa stii ca acest trend este nu doar unul vizual, ci o stare de spirit. Pentru a completa atmosfera cei de la Mozaiq Studio s-au gandit ca nu este suficient sa ofere clientilor mobilier scandinav, ci si decoratiuni, corpuri de iluminat si alte accesorii perfecte pentru un tablou nordic, primitor, in care oricine sa se simta acasa!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prisma-visuals/transforma-ti-casa-intr-o-oaza-de-tihna-cu-mobilier-in-stil-scandinav