Agentia imobiliara Private Broker – segmentul de inchirieri spatii birouri prinde contur

BUCURESTI - 17 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Care sunt preferinţele clienţilor care doresc să închirieze spaţii de birouri, care sunt preţurile în cele mai importante zone ale oraşului dar şi alte lucruri interesante am aflat de la Cristian Gheorghe, Consultant Departament Corporate al agentiei Private BROKER.

Spatii de birouri Bucuresti - Private BROKER

Cele mai cautate zone din București pentru închirieri de spații birouri sunt Dorobanți, Floreasca și Piața Victoriei.

Cristian Gheorghe - Departament Corporate Private BROKER

Într-o piaţă imobiliară în continuă expansiune, segmentul de spaţii de birouri începe să capete din ce în ce mai multă importanță. Spre exemplu, anul trecut în Bucureşti suprafaţă de spaţii birouri tranzacţionată a fost cu circa 10% mai mare faţă de 2012. În aceste condiţii, încă de la sfârşitul verii lui 2013, am decis să introducem oferte de închirieri spaţii birouri pe site-ul agenţiei noastre, Private Broker, una dintre cele mai cunoscute agenţii imobiliare din Bucureşti.

Firmele de IT se orientează către spaţiile de birouri mari, de peste 200 mp, în centre de afaceri”

Deoarece se află într-o continuă expansiune şi au nevoie de noi şi noi sedii, marile firme de IT se orientează către spaţiile de birouri extinse, de peste 200 mp, din centrele de afaceri ale oraşului.

La polul opus, spaţiile cu suprafeţe între 50 mp şi 100 mp sunt închiriate de firme de consultanţă, cabinete de avocatură, notariat, cabinete medicale, agenţii imobiliare etc.

Cele mai mici spaţii de birouri, cu suprafeţe între 30 mp şi 50 mp, mobilate pentru birouri, sunt căutate de cei care-şi deschid un startup business.

Cele mai căutate clădiri de spaţii de birouri se află în apropierea staţiilor de metrou”

La fel că şi în cazul apartamentelor din Bucureşti, clienţii preferă spaţiile de birouri aflate în apropierea staţiilor de metrou, datorită accesului mult mai facil către acestea. De asemenea, disponibilitatea locurilor de parcare în zona, securitatea clădirilor (pază asigurată) şi dotările acestora (centrale proprii, lifturi, aparate de aer condiţionat etc) sunt alţi factori de bază care contribuie la alegerea spaţiilor de birouri de către clienţi.

Oferte de închirieri spaţii birouri agenţia imobiliară Private Broker – între 5 euro/mp şi 15 euro/mp

Pe site-ul agenţiei imobiliare Private Broker găsiţi peste 130 de oferte de închirieri spaţii birouri, la preţuri care se încadrează între 5 euro/mp şi 15 euro/mp.

“Cel mai accesibil spaţiu de birouri de pe site-ul nostru se află într-o clădire de birouri din Regie, aflată la o distanţă de aproximativ 10 minute de mijloacele de transport public. Cele mai mari preţuri pentru spaţii de birouri ajung la 15 euro/mp, la care se adaugă tva şi mentenanţă, şi sunt în clădiri tip office, din zona de Nord a Bucureştiului. Proprietarii încearcă să le ofere şi locuri de parcare pentru spaţiile închiriate în clădire”, detaliază consultantul imobiliar Cristian Gheorghe.

În centrul Bucureştiului preţurile pentru închirieri de spații birouri sunt între 8-12 euro/mp. Spre exemplu, la Unirii preţurile se încadrează între 8-10 euro/mp. În aceste zone cererile de birouri sunt între 100 şi 150 mp, iar clienţii îşi doresc neapărat şi locuri de parcare disponibile.

În zonele semi-centrale, precum Tineretului şi Timpuri Noi, preţurile pentru spaţiile de birouri se încadrează între 6 euro/mp şi 8 euro/mp.

Oferta completă de spații de birouri de inchiriat o găsiți pe site-ul www.inchirierebirou.ro

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/private-broker/agentia-imobiliara-private-broker-segmentul-de-inchirieri-spatii-birouri-prinde-contur