Ansamblurile Good Residence isi confirma reputatia: si stocul de case Ara e aproape epuizat!

BUCURESTI - 24 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, IT&C, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Ansamblurile rezidenţiale de case noi din zona Corbeanca-Baloteşti, Good Residence, îşi confirmă reputaţia de cele mai de succes complexuri rezidenţiale din nordul Bucureştiului: şi stocul de case Ara e aproape epuizat. La vânzare au mai rămas doar 2 unităţi. În ultimii 3 ani, în Good Residence s-au construit şi vândut peste 300 de case noi.

Casa Ara - Good Afternoon Residence

Casa Ara - Good Afternoon Residence

Modelul de case Ara, din ansamblul Good Afternoon Residence, are o suprafaţă foarte mare, de 150 mp construiţi, 4 camere şi 2 băi. Dacă vrei să te muţi într-unul dintre cele mai moderne complexuri rezidenţiale de case noi din zona Corbeanca - Baloteşti, într-o locuinţă tip Ara, poţi alege între varianta de casă Ara construită pe lot de teren de 250 mp, sau varianta de casă Ara construită pe lot de teren de 412 mp. În cazul primei variante de casă Ara vei plăti 79.900 de euro, iar pentru cea de-a doua variantă 94.900 de euro. Preţul conţine TVA.

Ţine cont că la vânzare mai sunt doar 2 unităţi, aşa că trebuie să te grăbeşti dacă vrei să te bucuri de aerul curat şi de viața într-un cartier rezidenţial modern, Good Afternoon Residence.

 

De ce ai cumpăra o casă Ara?

- casele Ara sunt foarte spaţioase (150 mp construiţi), sunt excelent compartimentate şi se află într-unul dintre cele mai populare ansamburi rezidenţiale din zona Corbeanca - Baloteşti, Good Afternoon Residence

- locuinţele se predau la cheie, au dotări şi finisaje de calitate superioară şi sunt racordate la toate utilităţile

- în complexul rezidenţial Good Afternoon Residence vei avea o mulţime de facilităţi la dispoziţia ta, ca locatar: parcuri în care să te relaxezi la o plimbare, alături de cei dragi, un restaurant, unde poți savura în fiecare dimineață micul dejun, supermarket la doar câţiva paşi de casa ta şi transport gratuit oferit de către reprezentanţii complexului, până în Bucureşti (zona Ikea)

- siguranţa sistemului constructiv al caselor din Good Afternoon Residece: sistemul constructiv care îţi oferă confortul de a şti că eşti în siguranţă, chiar şi în cazul unui cutremur de până la 8,2 grade pe scara Richter!

- raportul calitate-preţ: casele Ara, ca şi celelalte locuinţe din ansamblurile de case noi din zona Corbeanca-Baloteşti, au cele mai bune prețuri din zona de nord a Bucureștiului şi loturi de teren foarte mari.

Detalii despre Casa Ara, gasiti aici.

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.