Ansamblurile rezidentiale Good Residence: facilitati noi, vanzari excelente si clienti foarte multumiti

BUCURESTI - 25 iulie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Avem veşti despre cele mai mari ansambluri rezidenţiale de case noi din Nordul Bucureştiului (zona Corbeanca-Baloteşti). În toamna acestui an se va deschide o grădiniţă pentru copiii locatarilor din complexuri, vânzările din ansambluri au ajuns la cele mai ridicate nivele, iar site-ul Good Residence are un “membru nou”: o sub-secţiune de interviuri video cu locatarii ansamblurilor rezidentiale Good Residence, premiera absoluta pe piata imobiliara din Romania!

Ansamblurile Good Residence - Pipera

Ansamblurile Good Residence - Pipera

Grădiniţă Kids Club, în ansamblul rezidential Good Afternoon Residence


Noutăţile se ţin lanţ în cadrul Good Residence - ansamblurile rezidenţiale de case din zona Pipera, Corbeanca, Baloteşti. Începem cu cea mai nouă facilitate care va fi la dispoziţia locatarilor din cele mai mari complexuri rezidenţiale de case noi din zona de Nord a Bucureştiului: grădiniţa Kids Club, din Good Afternoon Residence. Grădiniţa va putea primi până la 50 de copii, care vor fi împărţiţi în 3 grupe de vârstă. Clădirea în care aceasta va funcţiona va avea o grădină spaţioasă, de 1.500 de metri pătraţi, cu spaţii verzi extinse, perfecte pentru desfăşurarea de jocuri şi activităţi educaţionale şi sportive.
Toate familiile din ansamblurile rezidentiale Good Residence vor beneficia de un discount de 10% faţă de tarifele standard, atunci când îşi înscriu copiii la grădiniţa Kids Club.


Vânzările din ansamblul rezidential Good Afternoon Residence au atins noi culmi

Popularitatea ansamblurilor Good Residence, din zona de Nord a Bucureştiului (Corbeanca - Baloteşti - Pipera) creşte de la o zi la altă. În primele luni ale acestui an, am ajuns la performanţa ca jumătate dintre casele Orion şi Maia să fie deja vândute sau rezervate! Amândouă modelele de case au 4 camere, teren generos şi preţuri foarte accesibile pentru zona de Nord a Bucureştiului. Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence, a declarat că în maximum 3 luni şi celelalte modele de case Maia şi Orion se vor vinde.


Interviuri video, nouă sub-secţiune de pe site-ul www.good-residence.ro

Site-ul www.good-residence.ro are o nouă sub-secţiune, de referinţe video. Acum poţi află de la locatarii ansamblurilor rezidenţiale Good Residence, din zona Corbeanca - Baloteşti - Pipera, ce înseamnă să locuiască într-o casă modernă, din cele mai mari şi mai populare ansambluri rezidenţiale din Nordul Bucureştiului.

 

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.