Casa noua in ansamblul Good Residence

BUCURESTI - 27 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Banci / Asigurari, Constructii, Retail, Imobiliare

Live site

La sfârşitul săptămânii trecute anunţăm noutatea din ansamblul rezidenţial Good Residence – casa Terra. Săptămâna această este rândul unui nou model de casă – Vela!

CASA 4 CAMERE, MODEL VELA, GOOD RESIDENCE

CASA 4 CAMERE, MODEL VELA, GOOD RESIDENCE

Cartierul Terra, din cel mai cunoscut ansamblu rezidenţial din Nordul Bucureştiului, Good Residence, se extinde pe zi ce trece. De aceea, avem plăcerea să anunţăm un alt model de casă disponibil în cartierul Terra – casa Vela.

Casa Vela este un model de locuinţă cu o suprafaţă de 100 mp, 4 camere, 2 băi şi un preţ de achiziţie de 87.000 euro (TVA inclus). Suprafaţă de teren standard a casei Vela este de 419 mp, însă clienţii pot alege suprafeţe de teren de până la 508 mp.

Suntem convinşi că locuinţele Vela, că şi toate celelalte noi locuinţe din ansamblul Good Residence (casele Ceres, Carina şi Terra) vor avea succesul pe care l-au avut absolut toate casele din complexul nostru. În cei 4 ani de când am lansat proiectul Good Residence, peste 400 de familii şi-au găsit locuinţa dorită şi locuiesc în ansamblul din zona Corbeanca-Baloteşti.

Noul cartier din Good Residence, Terra, a fost anunţat în urmă cu câteva luni şi iată că ne-am ţinut de cuvânt.

Casele din Good Residence au un raport calitate-preţ excelent, cel mai bun din zona de Nord a Bucurestiului. De asemenea, accesul în ansamblu se face foarte uşor, fie de pe DN1, fie de pe Şoseaua Pipera-Tunari. Majoritatea locuinţelor din complexul Good Residence au suprafeţe de terenuri generoase, care se pretează pentru organizarea de petreceri, amenajarea de piscine, de terenuri de sport şi multe alte lucruri.

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.