Ce criza? In 2 luni am vandut cat altii intr-un an!

BUCURESTI - 17 martie 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Imobiliare

Live site

Criza din imobiliare pare să fi luat sfârşit, cel puţin pentru cele mai populare ansambluri rezidenţiale de case noi din nordul Bucureştiului, Good Residence. În primele 2 luni din 2014, agenţia noastră, Private Broker, a vândut numai puţin de 20 de case în Good Afternoon Residence şi Good Morning Residence!

Casa Maia - Good Afternoon Residence

Casa Maia - Good Afternoon Residence

 Am început anul foarte bine. În 2 luni am vândut 20 de case. Cei mai mulţi clienţi au preferat casele Luna 2, cele mai vândute locuinţe din complexurile noastre, şi Maia, cel mai nou model pe care-l avem. Suntem siguri că lucrurile vor merge din bine în mai bine. Estimam ca vom depasi cu mult vanzarile din 2013, care au fost si asa foarte bune 

Robert Sirbu - Expert Imobiliar

În sfârşit putem spune că imobiliarele se află pe drumul cel bun. Rezultatele din vânzări pentru ansamblurile Good Residence stau mărturie pentru asta. Abia au trecut 2 luni din noul an şi deja am reuşit să facem 20 de clienţi fericiţi, care au devenit posesorii unor case în complexurile pe care agenţia noastră, Private BROKER, le reprezintă.

Excelentul raport calitate-preţ pentru locuinţele din Good Residence, serviciile post-vânzare pe care le oferim, dotările şi facilităţile complexurilor sunt câteva dintre motivele pentru care ansamblurile noastre au ajuns atât de populare. Poate cel mai important lucru rămâne totuşi profesionalismul de care am dat dovadă încă de la începutul activităţii agenţiei Private BROKER. Am arătat, de-a lungul timpului, că această calitate este foarte preţuită de către clienţi, care apreciază implicarea, devotamentul şi pasiunea pentru găsirea de soluţii şi de rezultate, pentru fiecare în parte.

Pe viitor suntem siguri că vom continua în aceeaşi direcţie. Ne bazăm şi pe cele mai recente măsuri de impulsionare a creditării pe care le-a luat Banca Naţională a României. Ne referim la:

- reducerea dobânzii de politică monetară până la 3,5% şi a indicatorilor ROBOR, care au ieftinit mult creditarea în lei

- reducerea rezervelor minime obligatorii atât pentru lei, cât şi pentru valută; astfel, băncile au acces la mai multe fonduri pentru credite

Desigur, şi cel mai recent comunicat de presă al Institutului Naţional de Statistică poate fi interepretat ca un semnal optimist pentru viitorul pieţei imobiliare şi în special al celei rezidenţiale. Anul trecut, în regiunea Bucureşti-Ilfov s-au construit cu 16,5% mai multe locuinţe noi faţă de 2012, lucru ce arată interesul crescut al investitorilor în potenţialul României.

Despre Private Broker

Private BROKER este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private BROKER.