Piata de birouri in crestere, Private Broker printre performeri

BUCURESTI - 8 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Într-o piaţă de birouri în creştere cu 27% în primele 6 luni ale anului 2014, agenţia imobiliară Private Broker este printre performeri. Cu mai multe tranzacţii intermediate în primul semestru al anului, Private Broker face parte din segmentul de companii imobiliare cu cele mai bune rezultate din domeniu.

Spatii de birouri de inchiriat - www.inchirierebirou.ro

Spatii de birouri de inchiriat - www.inchirierebirou.ro

Tranzacţiile cu spaţii de birouri in Bucureşti, din primele 6 luni ale anului 2014, au totalizat 132.000 de metri pătraţi, mai mult cu 27% faţă de aceeaşi perioadă din anul 2013. 40% din numărul total de închirieri s-au făcut în clădirile deja existente. Agenţia Private Broker, care a intrat pe segmentul de spaţii birouri şi spaţii comerciale încă de anul trecut, a avut rezultate excelente, intermediind zeci de tranzacţii, în creştere semnificativă faţă de ultimele luni din 2013.

Cele mai multe tranzacţii de spaţii birouri au fost reprezentate de relocari, acest segment urcând cu 61%, comparativ cu primele 6 luni de anul trecut. De altfel, dintre cei 132.000 de mp închiriaţi în 2014, peste 100.000 au fost relocari, ce include mutarea companiilor dintr-o cladire în alta, fie aceasta în construcţie sau deja existentă. Preînchirierile, adică acele contracte încheiate pentru clădiri nefinalizate, au ajuns până la jumătate din nivelul relocărilor.

Tranzacţiile de spaţii birouri de peste 3.000 de mp, în topul preferinţelor chiriaşilor

44% din totalul închirierilor de spaţii birouri din Bucureşti, din primul semestru al anului, au fost cele cu spaţii de peste 3.000 de mp, un volum dublu faţă de anul trecut. În 2013, companiile preferau relocările în spaţii de birouri mai mici de 1.000 de metri pătraţi.

Oferta de închirieri birouri şi spaţii comerciale din Bucureşti a agenţiei imobiliare Private Broker cuprinde spaţii în majoritatea zonelor Capitalei, de la Centru (Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Universitate, Unirii), până la cartiere precum Militari, Dristor, Colentina, Rahova, 1 Mai, Titan sau zone de lux, precum Dorobanţi şi Herăstrău.

Gasiti spatii de birouri de inchiriat in Bucuresti pe www.inchirierebirou.ro

 

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/private-broker/piata-de-birouri-in-crestere-private-broker-printre-performeri