Un nou produs Good Residence, aceeași calitate

BUCURESTI - 14 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Imobiliare

Live site

Brandul Good Residence a luat naștere și a crescut cu ajutorul agenției imobiliare Private Broker. Luna aceasta, Good Residence prezintă un nou model de case: Casa Maia.

Casa Maia - Good Afternoon Residence

Casa Maia - Good Afternoon Residence

Situate în zona Corbeanca-Balotești, ansamblurile rezidențiale Good Afternoon și Good Morning sunt promovate în exclusivitate pe www.Private-Broker.ro. Prin urmare, anunțăm cu mândrie că va fi lansat cel mai nou model de case din zona Corbeanca-Balotești: casa Maia.

Casele Maia vor avea curți de 400-620 de mp și suprafețe utile de 110 mp care vor include 4 camere și 2 băi. Așadar, vor fi locuințele ideale pentru familiile care doresc să beneficieze de aer curat și un cămin spațios și primitor.

Calitatea incontestabilă a caselor Maia este susținută de sistemul constructiv (din cadre de beton), construcția de rezistență fiind proiectată pentru a trece cu brio și de eventuale cutremure cu intensități de până la 8,2 grade pe scara Richter.

Desigur, important este ca viitorilor clienți să le placă și interiorul caselor Maia. De aceea, dezvoltatorul a ales finisaje de calitate și dezvoltă cele mai bune condiții în ansambluri, rezervând atenția cuvenită instalațiilor și izolației termice și fonice.

Facilitățile de care beneficiază ansamblurile Good Residence sunt un motiv în plus pentru a alege această zonă pentru o nouă achiziție: există aici un restaurant, o grădiniță, un supermarket și două parcuri. În plus, este asigurat transportul din complexuri până în București, iar accesul în ansamblurile rezidențiale este securizat.

Apropierea de două drumuri importante, DN 1 și Șoseaua Pipera-Tunari, este un alt avantaj, facilitând accesul în capitală.

Dezvoltatorul Good Residence a reinventat casele pe un singur nivel, construind numai case în stil autentic românesc. Good Residence este trend-setter-ul pentru segmentul rezidențial imobiliar.

 

Satisfacția actualilor locatari în ansamblurile Good Residence este cea mai importantă dovadă a produselor și serviciilor oferite.

 

Prețul unei case Maia este un preț competitiv pentru zona de case din Nordul Bucureștiului și anume 99.900 de euro (TVA inclus). 

Despre Private Broker

Private Broker este una dintre cele mai cunoscute agentii imobiliare din Bucuresti. Din anul 2007 am incheiat cu succes mii de tranzactii, iar clientii care au apelat la noi s-au declarat foarte multumiti de profesionalismul si implicarea de care au dat dovada consultantii Private Broker.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/private-broker/un-nou-produs-good-residence-aceea-i-calitate