Pro Basketball Academy Winter Camp 2016

BUCURESTI - 19 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Pro Basketball Academy va invita la prima editie a Bucharest Winter Camp.
Pro Basketball Academy continua misiunea de a introduce si perfectiona aptitudinile baschetbalistice ale copiilor pasionati de acest joc, alaturi de Federatia Romana de Baschet , Directia pentru Sport si Tineret a municipiului București si antrenori din strainatate si Romania.
Bucharest Winter Camp 2016 se va desfasura in perioada 4 - 8 Ianuarie, avand misiunea de a antrena pasionatii de baschet, pentru care vacanta reprezinta un prilej in plus pentru a practica sportul preferat.
Acest camp este adresat copiilor si sportivilor de orice varsta si nivel de pregatire care doresc sa invete sau sa isi perfectioneze jocul. Antrenorii se vor ocupa de maximizarea performantelor acestora, intr-un mediu profesionist, dar si distractiv.
Programul Pro Basketball Academy Bucharest Winter Camp se va desfasura la Iris Sports Arena de la ora 9:00 pana la ora 15:00.

Antrenorul Coordonator este Igor Georgiev, antrenor licentiat F.I.B.A. / Macedonia.

Echipa tehnica formata din antrenori licentiati FIBA & FRB va fi anuntata curand.

Taxa - 150 Euro

ATENTIE !
Premii Speciale, Diplome, Tricou Camp si alte Surprize !

https://www.facebook.com/events/1647649175514550/

Pentru detalii tehnice, cazare/masa( pentru sportivii din afara Bucurestiului care doresc sa participe ) si alte informatii utile:
Telefon: +40.746.133.555
contact@probasketballacademy.ro
www.facebook.com/ProBasketballAcademy
www.instagram.com/ProBasketballAcademy
Twitter: @ProBasketballA

Pro Basketball Academy Winter Camp 2016
 Train with the Pros ! 

Pro Basketball Academy

Pro Basketball Academy va invita la prima editie a Bucharest Winter Camp.Pro Basketball Academy continua misiunea de a introduce si perfectiona aptitudinile baschetbalistice ale copiilor pasionati de acest joc, alaturi de Federatia Romana de Baschet, Directia pentru Sport si Tineret a municipiului București si antrenori din strainatate si Romania.Bucharest Winter Camp 2016 se va desfasura in perioada 4 - 8 Ianuarie, avand misiunea de a antrena pasionatii de baschet, pentru care vacanta reprezinta un prilej in plus pentru a practica sportul preferat.Acest camp este adresat copiilor si sportivilor de orice varsta si nivel de pregatire care doresc sa invete sau sa isi perfectioneze jocul. Antrenorii se vor ocupa de maximizarea performantelor acestora, intr-un mediu profesionist, dar si distractiv. Programul Pro Basketball Academy Bucharest Winter Camp se va desfasura la Iris Sports Arena de la ora 9:00 pana la ora 15:00.

Antrenorul Coordonator este Igor Georgiev, antrenor licentiat F.I.B.A. / Macedonia.

Echipa tehnica formata din antrenori licentiati FIBA & FRB va fi anuntata curand.

Taxa - 150 Euro

ATENTIE ! Premii Speciale, Diplome, Tricou Camp si alte Surprize !

https://www.facebook.com/events/1647649175514550/

Pentru detalii tehnice, cazare/masa( pentru sportivii din afara Bucurestiului care doresc sa participe ) si alte informatii utile:Telefon: +40.746.133.555 contact@probasketballacademy.rowww.facebook.com/ProBasketballAcademywww.instagram.com/ProBasketballAcademyTwitter: @ProBasketballA