Pro Bit Solutions lanseaza Sales Manager, software-ul de business pentru timp de criza

Brasov - 10 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

IT-ul este o unealta ce permite unei companii atat sa-si dezvolte business-ul in perioade favorabile, de crestere economica, cat si de-a optimiza utilizarea resurselor si a controla mai bine costurile in momente de criza.
“Criza cu care ne confruntam reprezinta o oportunitate de business a companiilor din Romania, in sensul achizitionarii solutiilor ce se adreseaza cresterii eficientei acestora, reducerea costurilor si cresterea comunicarii interne dar, mai ales, externe cu clientii potentiali si reali. Daca astepti sa vina criza pentru a constientiza ca nu ai un business eficient, exista toate sansele sa dispari din piata”, afirma managerul companiei ProBitSolutions, dl. Preda Claudiu.

Pro Bit Solutions lanseaza Sales Manager, software-ul de business pentru timp de criza

De ce criza economica trebuie sa orienteze firmele spre investitii in soft?

“Criza economica va determina companiile sa-si reevalueze businessul, iar acestea vor pune mult mai mult accent pe produsele software. Pe timp de criza este bine sa investesti in programe software ce reduc pierderile companiei. Software-ul de afaceri nu reprezinta un moft, ci este un instrument fara de care compania nu poate functiona”, afirma dl. Preda.

Mediul privat s-a contractat rapid inca din octombrie 2008 si multi manageri au optat pentru cea mai usoara solutie: restrangerea activitatii si reducerea drastica de personal, cand, de fapt, ar fi trebuit sa se foloseasca de aceasta “criza” pentru a creste eficienta in cadrul companiei, pentru a reduce costurile si pentru a crea si dezvolta o baza de clienti reali. Solutia cea mai buna pentru a iesi din criza o reprezinta investitiile: in personal, in modul de lucru al companiei, in dezvoltarea unui puternic departament de vanzari.
Este esential pentru orice companie sa aiba un departament puternic de vanzari.

Pentru a veni in ajutorul acestor companii, ProBitSolutions a lansat Sales Manager, o aplicatie ce ofera suport activ in managementul clientilor potentiali si al celor existenti prin pregatirea, planificarea si urmarirea activitatii uneia sau mai multor echipe de relatii cu clientii, fiecare cu unul sau mai multi agenti in componenta.

Aplicatia contine un modul CRM (Managementul Relatiei cu Clientii), in fapt, o strategie comerciala care urmareste stabilirea unei relatii profitabile si de lunga durata cu clientii, module de facturare, ofertare, comenzi, gestiune de stocuri si management al productiei.

Constructia solutiei se bazeaza pe:
1. Organizarea informatiei
- chiar daca avem la dispozitie foarte multe date, in absenta unui instrument care sa le organizeze si sa permita obtinerea informatiilor cheie, acestea sunt prea putin utile;
2. Coordonarea si controlul echipei / echipelor
- o echipa de succes are nevoie de sincronizare si directionare iar membrii sai trebuie sa stie ce fac ceilalti;
3. Management-ul corect al informatiilor
- duce la economii mari de timp si resurse si la atingerea scopurilor propuse.

Despre PRO BIT SOLUTIONS

Pro Bit Solutions este o companie cu capital 100% privat cu sediul in Brasov ce s-a specializat in crearea si dezvoltarea de aplicatii software personalizate in orice domeniu de activitate.

Compania activeaza de 4 ani pe piata din Romania oferind solutii software firmelorcare doresc sa-si dezvolte o infrastructura adecvata pentru prezentarea si ofertarea serviciilor si a produselor catre o masa larga de clienti, reducerea costurilor de exploatare, managementul eficient in cadrul companiei, eficientizarea proceselor de productie, de gestiune a stocurilor si a fluxurilor din depozite.

Preda Claudiu - director general Pro Bit Solutions, Brasov
office@probitsolutions.ro