Software-ul de business pentru timp de criza

Brasov - 27 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

IT-ul este o unealta ce permite unei companii atat sa-si dezvolte business-ul in perioade favorabile, de crestere economica, cat si de a-si optimiza utilizarea resurselor si a controla mai bine costurile in momente de criza.

Software-ul de business pentru timp de criza

“Aceasta agilitate necesara fiecarei companii pentru a se mentine profitabila si in conditii economice dificile este ceea ce incercam sa oferim clientilor nostri prin solutiile business ale Pro Bit Solutions.
Criza cu care ne confruntam reprezinta o oportunitate de business a companiilor din Romania, in sensul achizitionarii solutiilor ce se adreseaza cresterii eficientei acestora, reducerea costurilor si cresterea comunicarii interne dar, mai ales, externe cu clientii potentiali si reali. Daca astepti sa vina criza pentru a constientiza ca nu ai un business eficient, exista toate sansele sa dispari din piata”, afirma managerul companiei ProBitSolutions, d-ul Preda Claudiu.

De ce criza economica trebuie sa orienteze firmele spre investitii in soft?

“Criza economica va determina companiile sa-si reevalueze businessul, iar acestea vor pune mult mai mult accent pe produsele software.Pe timp de criza este bine sa investeşti în programe software ce reduc pierderile companiei. Software-ul de afaceri nu reprezinta un moft, ci este un instrument fara de care compania nu poate funcţiona”, continua d-ul Preda.

Pentru a veni in ajutorul acestor companii, ProBitSolutions a lansat Sales Manager, o aplicatie ce ofera suport activ in managementul clientilor potentiali si al celor existenti prin pregatirea, planificarea si urmarirea activitatii uneia sau mai multor echipe de relatii cu clientii, fiecare cu unul sau mai multi agenti in componenta.

Este esential pentru orice companie sa aiba un departament puternic de vanzari. Sales Manager reprezinta un Manager de Relatii de Afaceri cu Clientii care poate fi personalizat conform nevoilor specifice ale companiilor.

Aplicatia contine un modul CRM (Managementul Relaţiei cu Clienţii), in fapt, o strategie comerciala care urmareşte stabilirea unei relaţii profitabile şi de lunga durata cu clienţii, module de facturare, ofertare, comenzi, gestiune de stocuri si management al productiei.

Despre PRO BIT SOLUTIONS

Pro Bit Solutions este o companie cu capital 100% privat cu sediul in Brasov ce s-a specializat in crearea si dezvoltarea de aplicatii software personalizate in orice domeniu de activitate.

Compania activeaza de 4 ani pe piata din Romania oferind solutii software firmelorcare doresc sa-si dezvolte o infrastructura adecvata pentru prezentarea si ofertarea serviciilor si a produselor catre o masa larga de clienti, reducerea costurilor de exploatare, managementul eficient in cadrul companiei, eficientizarea proceselor de productie, de gestiune a stocurilor si a fluxurilor din depozite.

http://probitsolutions.ro
e-mail: office@probitsolutions.ro
office@probitsolutions.ro