PRO BUSINESS CONSULTING S.R.L.


Descrierea companiei PRO BUSINESS CONSULTING S.R.L.

10 motive pentru a folosi LIFO®
1.Veţi afla imediat şi într-o manieră pozitivă, cine sunteţi şi cum reacţionaţi în condiţii normale şi în condiţii de stres sau conflict. Cu ajutorul acestei noi percepţii despre Dvs., veţi fi capabil să-i abordaţi mai eficient pe cei din jur.
2.Metoda LIFO® oferă ceea ce s-ar putea numi „tabelul periodic” al comportamentului. Aşa cum Tabelul lui Mendeleev grupează elementele oferind posibilitatea de a şti foarte repede cum reacţionează unele cu altele, tot aşa scorul LIFO® oferă o informaţie promptă despre cum să relaţionezi cu fiecare şi de ce cei din jurul tău reacţionează altfel de cum te aşteptai.
3.Modul de a gândi LIFO® te ajută să-ţi foloseşti aptitudinile dobândite genetic şi să le pui în valoare într-o bună comunicare în relaţiile cu cei din jur.
4.Odată adoptat modul de gândire LIFO®, acesta te va asista în munca de zi cu zi fiind un ajutor eficient în luarea unei decizii relaţionale. Metoda nu foloseşte terminologie pretenţioasă sau ambiguă.
5.Companiile care şi-au instruit angajaţii folosind metoda LIFO® au descoperit că, ulterior, aceştia au adoptat un limbaj comun referitor la comportament şi performanţă, ceea ce înlesneşte discuţiile dificile şi este de un mare ajutor în procesul de evaluare şi dezvoltare al personalului.
6.Unul dintre cele mai importante concluzii ale utilizării acestei metode este aceea că, în niciuna dintre orientări nu este mai bună decât alta sau că un stil de comportament ar fi mai folositor decât celelalte. Oricare dintre cele patru orientări este la fel de bună, este numai o problemă de diferenţe nu de inegalitate. Nu există nici o ameninţare de a fi ridiculizat sau criticat pentru ceea ce eşti. Nu există nici o normă arbitrară care să fie respectată sau nu. Această abordare indică strategii de folosire productivă a stilurilor pentru dezvoltarea individuală, pentru construirea şi dezvoltarea echipei şi a organizaţiei.
7.Cu ajutorul conceptelor LIFO® se poate crea o legătură directă între funcţia ta, sarcina pe care o ai de îndeplinit, situaţii sau probleme de muncă şi colegii şi superiorii tăi. Această înseamnă că schimbările organizaţionale şi repartizarea sarcinilor în cadrul unui proiect se poate face rapid şi eficace.
8.Prin metoda LIFO®, ajungi să te cunoşti mai profund şi comportamentul celor cu care interacţionezi şi care te deranja înainte, devine acum, uşor de înţeles.
9.Atunci când îţi desfăşori activitatea în cadrul unei echipe, modul de gândire LIFO® îţi oferă o modalitate rapidă şi eficientă de a-i cunoaşte şi înţelege pe ceilalţi membrii ai echipei. LIFO® oferă un mecanism care valorifică şi foloseşte calităţile fiecărui membru ceea ce, implicit, creşte eficienţa şi valoarea echipei.
10.În fiecare din noi există tendinţa, dovedită, de a ne ascunde „propriul eu” de cei din jurul nostru. Conceptul LIFO® de a-i privi pe cei din jur într-un mod pozitiv, faptul de a considera că defectele sunt calităţi duse la extrem, conduce spre deschidere şi apropiere cu cei din jur, o mai bună comunicare şi legături create cu mai multă uşurinţă.Comunicate PRO BUSINESS CONSULTING S.R.L. :

Vezi toate comunicatele companiei PRO BUSINESS CONSULTING S.R.L..