Cum sa fii sexy

BUCURESTI - 4 septembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Halle Berry, Eva Longoria, Salma Hayek si multe alte celebtitati se ghideaza dupa sfaturile lui BRADLEY BAYOU , autorul bestsellerului Cum sa fii sexy, aparut la Pro Editura.

Cum sa fii sexy

Dupa ce a imbracat femei cu o multime de forme si dimensiuni, inclusiv vedete cum sunt Oprah Winfrey, Eva Longoria si Salma Hayek, creatorul de top Bradley Bayou a invatat un lucru sigur – nu exista doua siluete la fel. Fiecare femeie are propria combinatie naturala de forma a siluetei, inaltime si greutate. Asa ca Bradley a conceput un sistem nou si revolutionar, anume individualizat pentru a ti se potrivi si a te flata.

Stiinta de a fi sexy acopera toate formele si marimile si te va ajuta sa-ti identifici forma unica a siluetei (triunghiulara, triunghi rasturnat, dreptunghiulara sau de clepsidra); pe urma combina aceasta informatie cu inaltimea si greutatea pentru a stabili la care dintre cele patruzeci si opt de tipuri de trupuri sa cauti in cuprinsul cartii. Fiecare cabina de proba contine sfaturile speciale ale lui Bradley pentru femeia respectiva in privinta vestimentatiei si accesoriilor pe care le poate purta, sau pe care trebuie sa le evite; ce sa descopere si ce sa ascunda; si cum sa creeze echilibrul folosind culoarea, scara, proportiile si materialele.

Despre Pro Editura si Tipografie

Inca de la infiintare, Pro Editura si-a propus sa inlature anumite tabu-uri si prejudecati referitoare la viata de cuplu, la modul de viata in general si modul de gandire in special. Este prima editura care a promovat curentul Feng Shui in Romania prin publicarea primei reviste de acest gen (Lumea Feng Shui) si a horoscoapelor anuale personalizate feng shui.
Datorita unei politici manageriale eficiente si a succesului inregistrat pe piata romaneasca de carte, PRO Editura si Tipografie si-a extins activitatea astfel incat numarul lucrarilor publicate a crescut an de an, formand astfel mai multe colectii precum : Feng Shui, Remedii naturale, Practikus, Incursiune intr-un nou mod de viata, Universuri secrete, ZEN, Proza, Enciclopedii, Autoritati netulburate, Istorie si civilizatie, Element, Exclusiv feminin.
Cea mai recenta colectie din portofoliul Pro Editurii este colectia de beletristica Scribum ad Notarium.

Luiza Dragomir
021.490.62.35
luiza.dragomir@proeditura.ro
luiza.dragomir@proeditura.ro