Aer Expres, cea mai diversificata oferta de aer conditionat din Romania

BUCURESTI - 17 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Odata cu venirea verii, principala grija a oamenilor devine climatizarea

aer conditionat

aer conditionat

Din fericire, in ultimii ani este din ce in ce mai simpla eliminarea caldurii in exces, aparatele de aer conditionat fiind, la fel ca toate celelalte electronice si electrocasnice, pe un drum ascendent in ceea ce priveste eficienta si dotarile.

Aproape orice magazin online comercializeaza si aparate de aer conditionat, insa odata comandat, acesta trebuie sa fie montat si intretinut, motiv pentru care cei de la Aer Express au lansat www.aer-conditionat.ro, un site destinat exclusiv climatizarii.

Ce aduce nou aer-conditionat.ro?

Nu aduce nimic inexistent deja pe piata, insa reuseste sa compacteze o multime de informatii si sa aduca in acelasi loc toate modelele performante si o suita de servicii care ii usureaza munca beneficiarului. Printre avantajele evidentiate de acest site se numara:

O oferta foarte bogata, care contine doar aparate performante

   . Se recomanda doar produse ale unor branduri precum Gree, LG sau Fujitsu si se aleg doar modele de ultima generatie, dotate cu tehnologii moderne.

Montaj rapid

   . Un punct forte pe care cumparatorii il pot descoperi pe www.aer-conditionat.ro este conturat de echipa de profesionisti care vin odata cu aparatul comandat si care il monteaza. Acestia nu doar ca asigura montajul, insa asigura si service-ul aparatelor atunci cand acestea incep sa se uzeze.

Informatii utile

   . Este locul de unde oricine poate invata cum poate alege cel mai bun aer conditionat, cat costa montajul unui astfel de produs, ce presupune montajul si o multime de alte informatii ce au rolul de a genera economii si eficienta.

Suport aproape non stop

   . Aproape indiferent de ora din zi sau din noapte, cineva raspunde la telefon sau la email pentru a raspunde la eventualele intrebari. Suportul poate sa fie atat pre achizitie, cat si post achizitie. Pentru cei care isi doresc sa descopere care este cea mai buna varianta de aer pentru incaperile pe care doresc sa le raceasca, suportul poate sa insemne o resursa foarte valoroasa.

Livrare gratuita oriunde in tara

  . Indiferent de aparatul de aer conditionat comandat, livrarea este gratuita in absolut toata tara, ceea ce poate genera o economie destul de mare.

Site-ul este foarte bine gandit, fiind usor de folosit

Inca de la prima interactiune cu site-ul, utilizatorul poate sa descopere o structura prietenoasa, care ofera incredere. Cele mai importante informatii sunt prezente pe prima pagina, incepand cu datele de contact si terminand cu elementele care ofera incredere, cum ar fi bulinuta trusted.ro

Culorile sunt prietenoase, comanda se face rapid si simplu iar feedbackul clientilor este afisat la vedere, in asa fel incat oricine sa poata invata din experientele altora.

Concluzionand, aer-conditionat.ro este un magazin de nisa complex, care ofera servicii de la A la Z atunci cand vine vorba despre climatizare: vanzare de dispozitive, transport, montaj, garantie si service, atunci cand este cazul. Tocmai din acest motiv merita toata atentia la o noua achizitie.

Despre Pro Intersoft 2010

Infiintata la inceputul anului 2010, Pro Intersoft 2010 are ca activitate pricipala "Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe".