Cele mai tari premii pentru bloggeri oferite de Gimo.ro

BUCURESTI - 3 februarie 2014

Comunicat tip General in Imobiliare

Gimo.ro , unul dintre cele mai mari site-uri de anunturi imobiliare al momentului, a crescut exponential in perioada de la relansarea sa in 2013 si nu se opreste aici. Din intentia de a primi un feedback cat mai sincer si a continua sa imbunatateasca calitatea serviciilor oferite clientilor si colaboratorilor, Gimo.ro lanseaza primul concurs online cu premii pentru bloggeri ce se va desfasura in luna februarie.

Scopul concursului

Modelul adoptat de Gimo.ro inca de la lansare, din dorinta de a aduce o alta perspectiva pe piata site-urilor de anunturi imobiliare, cu un concept inovativ concentrat pe promovarea prin intermediul retelelor sociale, a reprezentat inspiratia pentru aceasta campanie. Gimo provoaca bloggeri ce detin un blog sau un site personal la un exercitiu de gandire critica cu subiect unic: performanta Gimo.ro in cel aproape un an de la lansare.

Se asteapta un feedback sincer, avizat, atent structurat si argumentat din partea bloggeri-lor cu experienta care au ceva de zis si stiu cum sa o spuna astfel incat administratorii site-ului sa poata transforma feedback-ul astfel adunat intr-o noua directie de evolutie pentru un site care a crescut deja exponential intr-un timp incredibil de scurt.

Toti bloggerii dornici sa participle la ce cel mai mare concurs online al anului sunt asteptati sa se implice in acest efort colectiv de a descoperi ce merge si ce ar putea merge si mai bine pe Gimo.ro pentru a nu pierde sansa la premiile cu adevarat impresionante ale campaniei.

Premii si mod de desfasurare

Administratorii www.Gimo.ro, in colaborare cu o serie de nume mari din blogosfera romaneasca, au conceput aceasta campanie-concurs pentru a stimula creativitatea bloggerilor din tara prin introducerea unora dintre cele mai substantiale premii oferite intr-o campanie de acest gen: un scaun de birou cu masaj de pe Expert-Scaune.ro si o tableta Asus Google Nexus 7.

Pentru a intra in posesia acestor premii, blogerii trebuie sa:

1. Posteze un review cu continut unic, original, ce are ca subiect site-ul Gimo.ro, punctele forte ale acestuia si strategiile inovative de promovare pentru care acesta este recunoscut.

2. Blogul trebuie postat pe site-ul sau blogul personal, in perioada 3 februarie 2014 - 23 Februarie 2014.

3. Textul trebuie sa fie bine argumentat, sa demonstreze atentie la detalii si spirit de gandire critic, sa ofere tipul de feedback ce poate fi folosit si pentru a imbunati conceptul si prezentarea Gimo.ro.

Mai multe detalii se pot gasi pe pagina concursului.

In vederea alegerii marelui castigator, Gimo.ro a pregatit un juriu de specialitate format din nume cu greutate in mediul online romanesc al momentului. Participantii vor fi jurizati in functie de calitatea textului, coerenta argumentarii si modul de exprimare de catre www.CristianFlorea.ro, www.Blogatu.ro, Alexandra Baran de la www.MeritaCitit.ro si administratorul www.Gimo.ro, Juhasz Sebastian. Participarea este incurajata pentru toti pasionatii de scris detinatori de bloguri sau domenii personale indiferent de nivelul de experienta , accentul punandu-se in primul rand pe originalitatea textului si aducerea unui punct de vedere obiectiv sub forma unui feedback cat mai util.

In urma deliberarii juriului, castigatorii scaunului de birou cu masaj si a tabletei Nexus 7 vor fi anuntati intr-un comunicat de presa postat direct pe www.Gimo.ro in 1 martie a anului curent.

Despre Pro Intersoft 2010

Infiintata la inceputul anului 2010, Pro Intersoft 2010 are ca activitate pricipala "Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe".

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pro-intersoft-2010/cele-mai-tari-premii-pentru-bloggeri-oferite-de-gimo-ro