Noi servicii de la i-drpciv.ro: Calculatorul pentru distantele rutiere si prezenta hartilor rutiere din Romania si din lume

BUCURESTI - 16 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Auto

Recent, site-ul i-drpciv.ro, recunoscut la nivel national pentru ajutorul oferit tuturor viitorilor soferi, a lansat noi servicii, precum un calculator de distante rutiere si hartile rutiere din Romania si din Europa.

calculator distante rutiere

calculator distante rutiere

Recent, site-ul i-drpciv.ro, recunoscut la nivel national pentru ajutorul oferit tuturor viitorilor soferi, a lansat noi servicii. Pe langa posibilitatea de a rezolva chestionare auto DRPCIV in timp real, de a citi codul rutier la zi si de a beneficia de sfaturi cat se poate de utile in trafic, atat viitorii soferi, cat si cei care au deja permisul de conducere in buzunar, se pot bucura de doua noi optiuni:

- Un calculator distante rutiere

- Mai multe harti rutiere, extrem de utile in calatoriile lungi.

Calculatorul distantelor rutiere

Este o functie ce reprezinta un raspuns natural la necesitatile soferilor moderni si ce isi gaseste foarte bine locul pe un site precum i-drpciv.ro. Aceasta permite aflarea unor date foarte importante inainte de orice calatorie:

Distanta rutiera ce urmeaza a fi parcursa - Prin simpla introducere a localitatii de plecare si a localitatii de destinatie, poate fi aflata distanta exacta ce urmeaza a fi parcursa.

Cea mai scurta varianta - Este o informatie deosebit de importanta pentru orice sofer. Dispune si de un desfasurator al rutei, care poate sa fie schimbat in functie de nevoile fiecaruia. Spre exemplu, poate sa fie ales un punct intermediar, in cazul in care calatoria nu este una directa.

Timpul ce urmeaza a fi petrecut la volan - Este oferit un timp mediu, calculat in functie de viteza legala ce trebuie sa fie respectata pe drumul ales.

Consumul de combustibil si costurile la care va fi supus soferul - Sunt, de asemenea, informatii utile. Desi nu sunt 100% exacte, dat fiind faptul ca fiecare automobil are particularitatile sale si are un consum propriu, pot sa fie un punct de plecare pentru calculul unui buget de calatorie cat mai corect.

Functia de calcul al distantelor rutiere se foloseste cu usurinta, nu necesita mult timp si este exacta, oferind rute auto corecte si rapide.

Hartile rutiere

In trecut, hartile rutiere erau prezente in mod fizic, pe hartii scumpe, ce se desfasurau pe suprafete destul de mari. Astazi, pot fi gasite pe i-drpciv.ro si sunt rute auto cat se poate de exacte. Site-ul ofera atat harti detaliate ale Romaniei, cat si harti ale lumii. Acestea pot fi accesate usor, ofera o multime de informatii utile, cum ar fi prezenta benzinariilor sau diversele restrictii ce au loc pe anumite drumuri si pot fi analizate in detaliu direct de pe telefon, tableta sau laptop.

Spre deosebire de hartile rutiere fizice, pe hartie, hartile rutiere de pe i-drpciv.ro sunt gratuite, pot fi analizate in detaliu, chiar si atunci cand este vorba despre stradute mici si ofera cele mai bune rute, atat din punct de vedere al calitatii drumului, cat si din punct de vedere al distantei ce urmeaza a fi parcurse. Acestea sunt utile atat pentru soferii profesionisti, cat si pentru incepatori, singura cerinta fiind o conexiune la internet, cerinta pe care majoritatea soferilor moderni o indeplinesc cu succes.

Despre Pro Intersoft 2010

Infiintata la inceputul anului 2010, Pro Intersoft 2010 are ca activitate pricipala "Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe".