ODAT.ro - site recomandat de instructorii auto

Brasov - 1 octombrie 2014

Comunicat tip General in Auto

ODAT.ro a ajuns rapid unul dintre numele de top in materie de portaluri special dedicate pentru viitorii soferi, dar si pentru soferii deja experimentati. In materie de soferie intotdeauna exista ceva nou de invatat, ceva nou de incercat sau experimentat, iar administratorii ODAT.ro si-au facut o misiune din a pune la dispozitia soferilor acel tip de informatie atractiva si utila pentru soferii de toate varstele. Site-ul continua sa creasca pentru ca utilizatorii fideli continua sa ofere feedback de care administratorii tin cont si pe care il folosesc pentru a imbogati in permanenta continutul. Astfel, ODAT.ro a ajuns in ziua de astazi o varianta recomandata cursantilor inclusiv de instructorii auto.

ODAT.ro - site recomandat de instructorii auto

ODAT.ro - in continua dezvoltare

ODAT.ro a pornit de la ideea de a oferi o sursa de incredere pentru completarea renumitelor chestionare auto online pe categorii in conformitate cu testele oficiale publicate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Autovehiculelor.

Administratorii ODAT.ro au pus accent ca prim pas in dezvoltarea site-ului pe calitatea testelor si pe modalitati de a face aceste chestionare sa simuleze exact conditiile probei teoretice care in momentul actual este sustinuta exclusiv pe calculator. Rezultatele pozitive obtinute de utilizatorii ODAT.ro si feedback-ul care nu a intarziat sa apara a rezultat in dezvoltarea si transformarea rapida a site-ului in portalul plin de informatie utila si categorii diverse care este astazi.

Pornind de la un nou concept de invatare pentru examenul auto, unul bazat pe metode de studiu rapide, interactive, prin aplicatii practice si folosindu-se de tehnologia disponibila in momentul actual, ODAT.ro s-a transformat rapid intr-o resursa de informatie pentru soferii din toate categoriile si de toate varstele. Aceasta metoda de invatare este recomandata de instructorii auto in vederea pregatirii pentru examenul teoretic.

Informatii noi pe ODAT.ro

Cele mai noi categorii de pe ODAT.ro sunt categoriile dedicate cursurilor de mecanica, informatiilor despre sectiile de politie si informatiilor despre scolile de soferi.

De la site-ul dedicat numai chestionarelor auto, ODAT.ro s-a dezvoltat mai intai in materie de informatie practica creand o baza de articole pe teme utile din categoriile "cum sa" sau "sfaturi de sofat", o categorie de stiri si o categorie special dedicata noului Cod Rutier.

Cursurile de mecanica pe ODAT.ro

Sectiunea nou adaugata dedicata cursurilor de mecanica auto este un raspuns la intrebarile legate de mecanica ce sunt prezente intr-o pondere din ce in ce mai mare in testul teoretic pentru obtinerea permisului auto. ODAT.ro vine in ajutorul viitorilor soferi sau a soferilor care intentioneaza sa plece la drum lung si au nevoie sa isi insuseasca o serie de cunostinte de mecanica, cu articole prezentate intr-un mod simplu si clar, usor de inteles pentru toate categoriile de utilizatori.

Informatiile din cursul de mecanica pentru incepatori pot fi extrem de valoroase in situatii de urgenta si pot scuti cheltuieli semnificative cu apelarea la service-uri pentru probleme ce pot fi usor rezolvate de soferi.

Informatii utile pe ODAT.ro

Alta categorie de continut adaugata pe ODAT.ro este inspirata din nevoia de informatie utila si corecta pentru soferi in mediul online. Prea putine site-uri ofera baze de date exhaustive cu informatii utile precum listele sectiilor de politie sau liste cu fiecare scoala de soferi din toate judetele, precum si detaliile de contact ale acestora.

Atata timp cat feedback-ul utilizatorilor o va cere, ODAT.ro va continua sa creasca si sa adauge informatie utila soferilor.

Despre Pro Intersoft 2010

Infiintata la inceputul anului 2010, Pro Intersoft 2010 are ca activitate pricipala "Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe".