www.Gimo.ro - reuneste trei site-uri de anunturi imobiliare

Rasnov - 1 iulie 2013

Comunicat tip General in Imobiliare

Cu o activitate online de aproape 4 ani, perioada in care site-urile ImobiliareBiz.ro, ParticulariImobiliareBiz.ro si AnunturiImobiliareBiz.ro au cunoscut o adevarata ascensiune, Pro Intersoft 2010 SRL a acumulat o doza enorma de experienta in relatia cu utilizatorii si a reusit cu succes fuziunea celor trei site-uri, fapt ce a dus la nasterea site-ului www. Gimo.ro .

Decizia a fost luata in primul rand avand in vizor o mai buna experienta a utilizatorilor pe site, usurinta cu care acestia navigheaza in cautarea unuia sau mai multor anunturi imobiliare de interes, precum si nevoia unui nume rezonant, usor de retinut. Acest pas vine impreuna cu o serie de modificari si facilitati benefice pentru toti utilizatorii site-ului.

Imbunatatiri aduse site-ului Gimo.ro

1. Orice utilizator are acum posibilitatea de a fi la curent cu evolutia pretului unui teren sau a unui imobil care prezinta interes. Aceasta optiune se regaseste pe pagina fiecarui anunt imobiliar in parte si se realizeaza prin introducerea adresei de email in campul din sectiunea "Alerta pret", fapt ce duce la alertarea automata a utilizatorului imediat ce are loc o schimbare de pret a ofertei urmarite, putand astfel sa tranzactioneze imediat daca pretul este in masura bugetului alocat achizitiei.

2. Utilizatorilor li s-a oferit optiunea de a raporta anunturile imobiliare incomplete, ireale, cu poze irelevante sau care induc vizitatorii in eroare in mod voit, punand la dispozitie date de contact ce trimit direct catre diverse agentii imobiliare atunci cand vanzatorul sustine ca este particular. Anunturile imobiliare ce primesc una sau mai multe raportari vor fi reverificate, iar utilizatorii vinovati vor fi exclusi din comunitatea www.Gimo.ro.

3. Persoanelor interesate de tranzactionarea ofertelor imobiliare li s-a pregatit o afisare mai la indemana si mai intuitiva a tuturor detaliilor despre fiecare oferta, prin introducerea unor tab-uri imediat sub titlul ofertei, tab-uri pe care utilizatorul poate naviga si vizualiza pozitionarea pe harta si datele de contact ale vanzatorului, fara a fi nevoie sa mai dea de scroll, asa cum se intampla pe cele trei site-uri anterioare.

4. Aceste modificari sunt insotite si de o viteza de incarcare a paginii mult mai rapida decat a site-urilor precedente.

Alte facilitati oferite de www.Gimo.ro

De facilitatile site-ului pot beneficia toti utilizatorii care se inregistreaza, putand fi introduse atat imobile din Romania, cat si imobile din strainatate, de catre toate tipurile de vanzatori, fie ei agentii imobiliare , dezvoltatori imobiliari, fie ca se doreste adaugarea ofertelor imobiliare de la particulari.

Site-ul permite inregistrarea gratuita si adaugarea gratuita a ofertelor imobiliare, iar promovarea suplimentara se face la preturi mult mai mici decat ale altor site-uri din acest domeniu.

www.Gimo.ro s-a gandit la utilizatorii particulari care se reintorc des sa-si actualizeze ofertele, astfel ca timp de 5 zile in fiecare luna pot gasi activa optiunea de a-si promova gratuit o oferta in pozitiile cele mai vizualizate din site, promovare ce se intinde pe o durata de 45 de zile.

Agentiile imobiliare nu au fost uitate nici ele, astfel ca la fiecare 15 anunturi diferite adaugate pe site, li se ofera posibilitatea de a-si promova gratuit o oferta in pozitiile cele mai vizualizate din site.

Site-ul www.Gimo.ro iese in evidenta prin simplitate, oferind utilizatorilor o experienta placuta si intuitiva in navigarea pe site, dar si numeroase pagini puse la dispozitia acestora unde se pot informa si pot invata cum sa profite la maxim de facilitatile puse la dispozitie.

Despre Pro Intersoft 2010

Pornindu-si activitatea cu cele 3 site-uri mentionate mai sus, a evoluat si a luat decizia de a le rebrandui, unind cele 3 site-uri in unul singur: www.Gimo.ro, site ce reuneste o mare parte a anunturilor serioase si reale din Romania. O imagine completa a facilitatilor si avantajelor utilizarii site-ului, se poate face in urma unei vizite pe www.Gimo.ro.