Din ianuarie, PRO SYS este partener unic LANDesk® în România

BUCURESTI - 29 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Începând din ianuarie 2007, PRO SYS este partener unic LANDesk® în România. Experienţa şi competenţa acumulate în furnizarea de soluţii adaptate pieţei autohtone au contribuit decisiv la alegerea companiei PRO SYS ca unic partener LANDesk® în România.

Soluţiile LANDesk® completeaza perfect gama de produse şi servicii pe care PRO SYS le oferă, printr-un set complet de soluţii de management al sistemului informatic al companiei.

LANDesk® Management Suite permite automatizarea sistemelor şi activităţilor de management, dând posibilitatea personalului din departamentul IT să administreze, să protejeze şi să actualizeze toate serverele, staţiile de lucru şi sistemele mobile de la o singura consolă. Nicio altă soluţie nu este mai completă, mai uşor de integrat şi de folosit, indiferent daca echipamentele de lucru se află în interiorul sau în afara firewall-ului companiei.

Conform unui studiu realizat de IDC în 2004, investiţia în LANDesk® Management Suite se poate recupera în medie în numai 90 zile şi se poate ajunge la un indice ROI mediu de 846% în numai trei ani ('Quantifying the ROI Benefits of Integrated Systems Management', October 2004 ).

Pachetul LANDesk® Management Suite este creat pentru a economisi timp, pentru a scădea costurile şi pentru a creşte productivitatea companiei, prin numeroase facilităţi precum:
- Sistem de management al securităţii prin Internet: LANDesk® Management Gateway
- Monitorizarea programelor licenţiate: LANDesk® Management Suite
- Tehnologii ultraeficiente de distribuţie a software-ului in retea: LANDesk® Targeted Multicast™, LANDesk® Peer Download™ şi LANDesk® OS Deployment Wizard
- Controlul şi rezolvarea problemelor de la distanta, prin LANDesk® Management Gateway
- Managementul inventarului IT: LANDesk® Inventory Manager
- Suport pentru Intel® Active Management Technology (iAMT)
- Suport pentru desktop-uri, laptop-uri, echipamente mobile precum şi alte platforme


Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.prosys.ro şi www.landesk.com.

Despre PRO SYS

Fondată în 1985, LANDesk are o experienţă îndelungată în soluţii inovative pentru managementul infrastructurii IT. A făcut parte din Intel Corporation între anii 1991 şi 2002, când a redevenit independentă. Din 2006 a fost achizionată de Avocent şi funcţionează în continuare ca o dizivie independentă, specializată pe soluţii de management. PRO SYS furnizează soluţii hardware pentru business de mai bine de 10 ani. Mărcile aflate în portofoliul PRO SYS sunt TRUSTER® pentru servere şi soluţii de stocare, imago® pentru staţii grafice şi Theon® pentru staţii de lucru.
Mihai Paiu
Marketing Manager
mihai.paiu@prosys.ro