PRO SYS lansează noi servere

BUCURESTI - 13 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Compania PRO SYS, unul dintre principalii jucători de pe piaţa românească de soluţii hardware pentru business, lansează o nouă gamă de servere TRUSTER, bazate pe procesoarele recent lansate, Intel Xeon 5500 (Nehalem).

Aceste servere sunt alegerea optimă pentru companii şi instituţii guvernamentale, pentru că oferă mai multă putere la un cost energetic semnificativ mai mic. Conform statisticilor Intel, noile servere beneficiază de o putere de până la 210% mai mare faţă de modelele precedente, de costuri de operare cu până la 90% mai mici şi de o recuperare estimată a investiţiei în aproximativ opt luni.

„Propunem clienţilor şi potenţialilor clienţi PRO SYS o gama largă de servere TRUSTER, bazate pe noile procesoare Intel Xeon 5500, cu posibilităţi multiple de configurare, care să răspundă cerinţelor legate de puterea de calcul, eficienţa energetică, disponibilitate şi scalabilitate. Pe lângă consultanţa profesională acordată în alegerea celei mai bune soluţii, PRO SYS asigură livrarea rapidă a noilor servere şi servicii post-vânzare de înaltă calitate”, a declarat Petrică Bărbieru, General Manager PRO SYS.

Noile servere TRUSTER se pot adapta volumului de muncă curent, prin creşterea automată a puterii procesorului, şi pot genera un consum redus de energie, care nu diminuează în niciun fel activităţile pe care le desfăşoară. Mai mult, serverele sunt optimizate pentru virtualizare şi au configuraţii flexibile, adaptabile nevoilor şi bugetului utilizatorului.

Serverele TRUSTER sunt printre primele soluţii lansate de PRO SYS la începutul activităţii sale, iar în 2008, au reprezentat peste 70% din vânzările totale ale companiei. Serverele TRUSTER sunt special create pentru medii critice, asigurând astfel rularea aplicaţiilor intensive, stocarea bazelor de date şi protecţia lor. Soluţiile hardware PRO SYS sunt flexibile, fiabile şi pot fi personalizate în funcţie de necesităţile fiecărui client.

Despre PRO SYS

Despre PRO SYS
PRO SYS și-a început activitatea pe piaţa IT din România în 1995, iar în 1999 a încheiat un parteneriat cu Intel, obţinând titlul 'Intel Product Integrator'. Anul 2005 a adus companiei locul I în cadrul Topului Naţional al Firmelor, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, în domeniul 'Industria de mijloace ale tehnicii de calcul şi de birou'. Din ianuarie 2007, PRO SYS este partener unic LANDesk® în Romania, iar în 2008 devine Intel Channel Partner – Premier Member. Printre instituţiile şi companiile care folosesc produsele PRO SYS se numără: Autoritatea Feroviară Română, Consiliul Concurenţei, Consiliul Naţional al Audiovizualului, Ministerul Dezvoltării, ROMATSA, Televiziunea Română, Antena 1, EOS KSI, IMSAT, ROMARG sau UTI.
Pentru informaţii suplimentare:
Telefon: 021 / 252 4232
www.prosys.ro
office@prosys.ro