pro-youth

Comunicate de presa si evenimente pe tema pro-youth

 • pro-youth. Imagine de Promovare Școala de Vară Pro-Youth 2018

  pro-youth

  Bucuresti - 23 august 2018

  Comunicat de Asociatia Pro-Youth

  ... pro-youth organizează în perioada 26 august - 2 septembrie 2018, Școala de Vară pro-youth 2018 în Vama Veche, cu scopul alfabetizării în tehnici de programare aplicată a 44 de tineri fără pregătire tehnică ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: educatie , programare , asociatia pro-youth , pro-youth

  Vezi toate comunicatele de presa despre pro-youth

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pro-youth.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pro-youth. Informatiile despre pro-youth cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pro-youth, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pro-youth, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.