Expo-Conferinta “Solutii de optimizare a consumului casnic de utilitati” la Ploiesti

BUCURESTI - 28 iunie 2006

Comunicat tip General in Tehnologie

Ploiesti, 28 Iunie 2006 – Proactive Business Communication si Plus Media, in parteneriat cu Regia Autonoma de Termoficare si Servicii Publice Ploiesti (RATSP), organizeaza in perioada 29 iunie – 1 iulie 2006, la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, Expo-Conferinta “SOLUTII DE OPTIMIZARE A CONSUMULUI CASNIC DE UTILITATI”.

Expo-Conferinta “Solutii de optimizare a consumului casnic de utilitati” la Ploiesti

Evenimentul isi propune sa prezinte asociatiilor de locatari din municipiul Ploiesti solutii concrete in vederea reducerii semnificative a facturilor de utiliati publice pe parcursul sezonului rece.

Vizitatorii vor avea prilejul sa intre in contact direct cu firmele care ofera solutii de optimizare si contorizare individuala a energiei termice si a apei calde menajere prin distributia pe orizontala. Pe parcursul celor trei zile, vor avea loc seminarii de promovare a produselor si serviciilor oferite de catre expozantii si partenerii evenimentului.

In cadrul expo-conferintei, va avea loc o masa rotunda care va reuni reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, parlamentari prahoveni, specialisti in domeniu, precum si reprezentanti ai Uniunii Asociatiilor de Propietari din Ploiesti. Discutiile se vor axa pe reabilitarea termica a cladirilor, pe cresterea eficientei energetice in consumul casnic pentru reducerea costurilor cu utilitatile precum si rolul utilitatilor publice in strategia de dezvoltare durabila a Municipiului Ploiesti.

Partenerul principal al evenimentului este firma Fluid Group Hagen, companiile Danfoss, General Fluid si Dalkia alaturandu-se ca firme partenere.
Partenerii media ai expo-conferintei de la Ploiesti sunt Prahova TV, Radio Prahova, cotidianul Prahova si Antena 1 Ploiesti.

Expo-conferinta de la Ploiesti este primul eveniment dintr-o serie de manifestari dedicate acestei teme. Urmatoarele destinatii sunt: Galati, in perioada 7-9 septembrie, si la Bucuresti, intre 2-4 noiembrie.

Despre Proactive Business Communication

Municipiul Ploiesti are o populatie stabila de 235 mii de locuitori care traiesc in cele 67.000 de apartamente in blocuri si 33.000 mii de gospodarii individuale. Consumul de energie termica anual al Ploiestiului este de circa 800 mii Gcal/an, iar obectivul manifestarii noatre este de a prezenta solutii de optimizare a acestui consum prin implementarea sistemelor de masura moderne, urmarind totodata si prezentarea unor solutii alternative de energii regenerabile menite sa diminueze costurile suportate de cetateni pentru serviciile publice.
Angelica Iva – General Manager Proactive Business Communication
angelicaiva@zappmobile.ro

Felicia Iordache – General Manager Plus Media
feliciaiordache@plusmediacom.ro

angelicaiva@zappmobile.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/proactive-business-communication/expo-conferinta-solutii-de-optimizare-a-consumului-casnic-de-utilitati-la-ploiesti