Târgul de Apartamente CONDOMINIUM ediţia a lV- a, aduce 9 proiecte rezidentiale in premiera

BUCURESTI - 6 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Companiile Pro Active Business Communication şi Plus Media anunţă organizarea ediţiei de primăvară 2008 a Târgului de Apartamente CONDOMINIUM şi a Salonului de amenajări şi decoraţiuni interioare CONDOMINIUM - DECO, in perioada 14-17 februarie 2008 la Sala Palatului.

Târgul de Apartamente CONDOMINIUM ediţia a lV- a, aduce 9 proiecte rezidentiale in premiera

Târgul de Apartamente CONDOMINIUM şi Salonul specializat CONDOMINIUM - DECO va reuni, într-un spaţiu expoziţional de peste 1.000 m.p., 42 de companii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliar, al construcţiilor, instituţii recunoscute din domeniul financiar-bancar precum şi companii româneşti şi străine care oferă publicului variante de dotări tehnice şi amenajări interioare pentru locuinţe.
CONDOMINIUM EXPO va prezenta vizitatorilor 61 de ansambluri rezidenţiale în Romania, incluzând şi oportunităţi de investiţii imobiliare în tări ca Spania, Brazilia, Germania, Grecia şi Bulgaria. Aceste proiecte imobiliare oferă un total de 8.145 locuinţe disponibile la vânzare, care se ridica la valoarea de 1.520 milioane de euro. Publicul poate alege dintre cele aproximativ 16.370 de apartamente şi 110 vile disponibile în proiectele româneşti, situate în nordul, sudul, centrul capitalei cat şi în împrejurimi, precum şi în staţiunile montane şi pe litoral, dar şi dintre ofertele externe: 1.200 de apartamente în Spania şi 2.000 în Brazilia.
Oferta internă este foarte variata, adresându-se diferitelor categorii de cumpărători, cu preţuri începând de la 32.000 euro (+TVA) pentru o garsoniera si ajungand la 1.500.000 euro pentru un penthouse.
De asemenea, 9 proiecte rezidentiale se vor lansa la aceasta editie a CONDOMINIUM EXPO. Un alt punct de atractie al targului il reprezinta proiectele din Spania si Brazilia, a caror valoare estimata se ridica la peste 200.000.000 euro.
Parte tradiţională a evenimentului CONDOMINIUM EXPO, Conferinţa de Real Estate, cu tema Strategia locala pentru dezvoltarea imobiliara la standarde europene, reuneşte dezvoltatori, agenţii imobiliare de top, firme de consultanţă, investitori straini interesaţi de piaţa românească, instituţii bancare şi financiare, reprezentanţi ai autorităţilor şi presă, va avea loc pe 15 februarie, la Sala Regina Maria a Hotelului Hilton.
Editia regionala a Targului de apartamente Condominium se va desfasura la Cluj Napoca, intr-o locatie inedita, Pollus Mall, cel mai mare si modern centru comercial al orasului, si isi va deschide portile timp de patru zile, pe 15 mai 2008.

De asemenea, editia de toamna se va desfasura la Bucuresti, intr-un spatiu extrem de generos, Palatul Parlamentului, intre 25 – 28 septembrie 2008.

Târgul de Apartamente CONDOMINIUM a devenit, încă de la prima ediţie, evenimentul de referinţă pentru acest segment al pieţei imobiliare, numărul record de vizitatori, peste 55.000, fiind elocvent pentru interesul de care s-au bucurat cele trei editii anterioare ale evenimentului. Conferinţele pe teme de Real-Estate, organizate în cadrul targului, au beneficiat de prezenţa a peste 200 de profesionişti din domeniul imobiliar (dezvoltatori, constructori, investitori) precum şi a oficialităţilor locale şi centrale, evenimentul fiind mediatizat pe larg, generand peste 550 de articole de presă scrisă, reportaje şi stiri radio şi tv.
Partener oficial al evenimentului: BCR
Partener principal: Ozer si Real Time
Partener: Domus Stil, Regatta, Seven Hills
Partener conferinta: UNIM

Despre Proactive Business Communication

Detalii referitoare la eveniment puteţi găsi la adresa de internet www.condominiumexpo.eu.

Companiile Plus Media şi ProActive Business Communication sunt două firme de organizare de evenimente şi PR, cu o experienţă pe piaţă de 6 ani.


Felicia Iordache - Plus Media; mobil: 0721.900.952
Angelica Iva - ProActive Business Communication; mobil: 0722.333.401


office@proactivebc.ro