ONE66 - Central Residence Brașov încheie un parteneriat cu Meta Estate Trust

Brasov - 26 aprilie 2023

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Live site

ONE66 - Central Residence Brașov, proiect rezidențial de mare amploare, etalon al pieței highend din Transilvania, anunță încheierea unui parteneriat cu Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piața SMT – AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier MET.

ONE66

În martie 2023, Meta Estate Trust a demarat investițiile în ansamblul rezidențial de lux ONE66 - Central Residence Brașov prin achiziția mai multor unități locative.

Încă de la lansare, Meta Estate Trust a analizat atent toate oportunitățile de dezvoltare pe piața de real estate locală, vizând proiecte imobiliare cu potențial ridicat de apreciere la finalizare proiectului. ONE66 se deosebește prin unicitatea proiectului dată de locația centrală, calitatea arhitecturală, finisajele de calitate, avantajele facilităților diversificate ale complexului și oferta comercială în imediata apropiere. Toate acestea au fost printre principalele motive ce ne-au determinat să investim în acest proiect”, a declarat Oriol Casellas Deig, CEO Meta Estate Trust.

Proiectul imobiliar ONE66 este un ansamblu destinat unui segment exclusivist care dorește un spațiu rezidențial direct proporțional cu valorile și așteptările sale. Proiectul se va desfășura în trei etape. Etapa 1 este în curs de finalizare, unitățile locative urmând să fie livrate către cumpărători în toamna acestui an. ONE66 – Central Residence Brasov are ca particularități înălțimile interioare ale apartamentelor de 2,85 metri, suprafețele vitrate pe întreg peretele, fațade ventilate, parcurile private bogate în vegetație, spații de joacă pentru copii, parcări subterane, centre de încărcare pentru mașini electrice, pază permanentă, precum și panoramele superbe ce pot fi admirate din apartamentele din cadrul complexului. Proiectul va beneficia, de asemenea, de un restaurant bistro și o cafenea, spații comerciale și de socializare cu destinații de recreere (ex. sală de fitness, centru spa).

În contextul instabilității băncilor, dobânzilor scăzute la depozite și fonduri de investiție care nu mai oferă randamente atractive, investiția în apartamente pentru închiriere pe termen scurt, mediu și lung, a devenit o opțiune foarte interesantă atât pentru investirori cu state vechi, cât și pentru familiile care vor să iși plaseze în siguranță economiile. Serviciile și facilitățile de top puse la dispoziție de ONE66 se integrează perfect în conceptul de investiție imobiliară ce poate fi rentabilizată și prin închirierea apartamentelor în regim hotelier.

Pentru acei cumpărători care sunt în cautarea unui randament stabil și peste medie, dezvoltatorul pune la dispoziție servicii de property management complete, pentru a asigura gestionarea cât mai eficientă a proprietăților incluse în acest concept.

''
Experiența de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor, de 12 ani în domeniul hotelier, precum și cererea crescândă pe segmentul rezidențial de lux din Brașov, au fost factori determinanți pentru realizarea acestui concept, proiectat cu dorința de a dezvolta spații ce vor contribui la o mai bună calitate a vieții și a locuirii. Facem asta pentru că se poate și pentru că toți merităm să trăim acel unic sentiment de excelență '' a declarat Antonela Hogea, CEO-ul complexului rezidențial ONE66 – Central Residence Brasov.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/proadvert/one66-central-residence-brasov-incheie-un-parteneriat-cu-meta-estate-trust