Probitas este desemnată Partenerul Anului de către Cisco România

Comunicat tip General in Administratie Publica, IT&C, Tehnologie

Fisiere atasate:

ProbitasITC.pdf

Probitas, companie specializată in sisteme de comunicații și tehnologia informației, sisteme de securitate și instalații electrice inteligente, a fost desemnată Partenerul Anului la secțiunea Administrație Locală de către Cisco România.

Probitas este desemnată Partenerul Anului de către Cisco România
 Este o onoare şi un privilegiu să desemnăm Probitas partenerul anului 2010 la secţiunea Administraţie Locală. Este o recunoaştere a performanţelor şi realizărilor Probitas, ca partener de seamă al Cisco în anul 2010.

Dragoş Josanu, Partner Organization Manager Cisco România

În cadrul întâlnirii anuale a partenerilor Cisco, ce a avut loc la Predeal în perioada 17-18 Februarie 2011, Cisco România a desemnat compania Probitas ca Partener al Anului la secțiunea Administrație Locală. Titulatura a fost acordată ca recunoaștere a succesului pe care Probitas l-a înregistrat în implementarea tehnologiilor Cisco, atât tradiționale cât și emergente, în domeniul administrației locale.

În decursul ultimului an, Probitas a finalizat cu succes implementarea unor proiecte importante ce au avut în componență tehnologii Cisco tradiționale, cum ar fi routing, switching, security, unified communications, wireless&mobility, dar și tehnologii emergente, precum physical security (video surveillance and access control) și digital media signage. Toate aceste tehnologii au fost implementate într-un mod integrat, folosind ca platformă comună rețeaua IP. Privind toate aceste tehnologii într-un mod holistic, ca parte a unui întreg sistem ce este mai mult decât suma componentelor sale, Probitas reușește să aducă beneficii de business suplimentare clienților săi.

„Este o onoare şi un privilegiu să desemnăm Probitas partenerul anului 2010 la secţiunea Administraţie Locală. Este o recunoaştere a performanţelor şi realizărilor Probitas, ca partener de seamă al Cisco în anul 2010” Dragoş Josanu, Partner Organization Manager Cisco România.

Despre Probitas International

Probitas este una dintre companiile de referință pe piața sistemelor de comunicații și tehnologia informației precum și a sistemelor de securitate și a instalațiilor electrice inteligente. Oferind soluții integrate și complete pentru clădiri de birouri, clădiri industriale, centre comerciale, hoteluri și unități medicale, Probitas își menține serviciile la standardele cele mai înalte, utilizând echipamente ale producătorilor de top din domeniu, printre care se număra: Cisco, Microsoft, VMware, HP, Dell, APC, Schneider Electric, 3M, Bosch s.a. Înalta calitate a serviciilor Probitas este recunoscută de certificările și specializările obținute printre care menționăm: Cisco Premier Certified Partner, Cisco Video Surveillance Authorized Technology Provider, Microsoft “Gold Certified Partner” și VMware Enterprise Solution Provider.

Taguri: ciscoprobitas
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/probitas-international/probitas-este-desemnata-partenerul-anului-de-catre-cisco-romania