ProCA Romania distribuie memoriile SAMSUNG in Romania

BUCURESTI - 4 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Incepand din a doua jumatate a lunii septembrie ProCA Romania a inceput distributia memoriilor Samsung in Romania. Prin acest contract de distributie cu Samsung Semiconductor Europe, memoriile SAMSUNG sunt disponibile acum la sediile ProCA din Bucureşti, Timisoara, Constanta si Tg.Mures, dar si prin partenerii din toata ţara.

Samsung Semiconductor Europe este sucursala a Samsung Electronics Co., Ltd., Seul, Coreea; avand sedii in Frankfurt si la Londra, cu reprezentante de vanzari in toata Europa. Cele doua cartiere generale Europene conduc toate activitatile de marketing si vanzari ale semiconductorilor, panel-urile TFT LCD si produsele HDD/ODD in Europa, Middle East si Africa (EMEA).
Samsung este al doilea mare producator din lume de semiconductoare si este unul din principalii leaderi ai technologiei in DRAM, SRAM, NAND Flash dar si ecrane TFT LCD.
Samsung Semiconductor Europe este impartita in patru mari divizii: memorii, module TFT LCD, System LSI si Storage Division, oferind solutii avansate pentru tehnologia mobila, desktop computing, consumer electronics si industrial markets.
Datorita cresterii cererii pentru chip-urile de inalta tehnologie, Samsung continua sa impulsioneze fabricatia de semiconductori pe baza tehnologiei sub 0.10-microni, investind sume uriase in fabricile pe care le detine pe tot globul.

Conform Gartner DQ, Mar. 2005, in topul mondial al firmelor producatoare de semiconductori Samsung ocupa locul al doilea dupa Intel, dar ocupa locul intai in topul firmelor producatoare de memorii DDR, in topul firmelor producatoare de memorii SRAM, in topul firmelor producatoare de memoriilor Flash, avand mai mult de 30% din totalul pietei de memorii.

Pentru mai multe informaţii:
Vă rugam vizitati www.samsungsemi.de

Despre ProCA Romania

Despre ProCA:

Distribuitor al multor mărci de renume mondial (NEC, PHILIPS, BENQ, APACER, PC CHIPS, ECS, Foxconn, Maxtor, AMD, Infosec, Sparkle, POWERCOLOR, etc), cu reţea de distribuţie ce cuprinde peste 2,000 de dealeri pe tot teritoriul ţării, ProCA România este unul dintre principalii jucători pe piaţa distribuţiei IT din România.
Pentru mai multe detalii cu privire la produsele distribuite, vă rugăm să navigaţi pe site-ul www.proca.ro.

Dragoş-Cristian Salamac
MarCom Manager
ProCA România SRL
Tel/Fax: +021-323.82.00
marketing@proca.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/proca-romania/proca-romania-distribuie-memoriile-samsung-in-romania