ProCA Romania distribuitor Foxconn pentru ROMANIA

BUCURESTI - 16 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

La inceputul lunii august 2005 ProCA Romania a semnat contractul de distributie cu FOXCONN.
Din acesta luna placile de baza FOXCONN sunt disponibile la sediile ProCA din Bucureşti, Timisoara si Constanta, dar si prin partenerii din toata ţara.

FOXCONN, marca a firmei taiwaneze, Hon Hai Precision Industry Company, Ltd., cu o cifra de afaceri de 16 miliarde USD in 2004 si cu mai mult 190.000 de anagajati pe tot globul.
FOXCONN este numarul 1 mondial in productia de placi de baza; avand un nr. de 36 de milioane de placi de baza vandute in 2004, catre parteneri OEM (Dell, Intel, HP, Apple, IBM, Cisco, Nokia, Motorola, Sony, etc). Pentru anul 2005 preconizandu-se o crestere de pana la 50 milioane de MB. FOXCONN cea mai mare firma neguvernamentala din Taiwan, fiind listata in 2003 in topul celor mai mari companii mondiale, de prestigioasa revista Forbes pe locul 291 (dintr-un total de 400 listate in acest top).
In junie 2005 Business Week clasind-o pe locul 2 in topul „Info Tech 100”.
FOXCONN are fabrici si centre de proiectare in Asia, Statele Unite si Europa. In Europa avand subsidiare in Scotia si Finlanda, iar la Pardubice in Republica Ceha, are cea mai mare fabrica din lume pentru asamblarea PC-urilor.
Pentru acest an, FOXCONN are previzionata o cota de piata de 12-15% pentru placilor de baza si 20% pentru cea a PC-urilor.
Vă rugam vizitati www.foxconnchannel.com.

Despre ProCA Romania

Despre ProCA:

Distribuitor al multor mărci de renume mondial (NEC, PHILIPS, BENQ, APACER, PC CHIPS, ECS, Maxtor, AMD, Infosec, etc), cu reţea de distribuţie ce cuprinde peste 2,000 de dealeri pe tot teritoriul ţării, ProCA România este unul dintre principalii jucători pe piaţa distribuţiei IT din România.
Pentru mai multe detalii cu privire la produsele distribuite, vă rugăm să navigaţi pe site-ul www.proca.ro.

Dragoş-Cristian Salamac
MarCom Manager
ProCA România SRL
Tel/Fax: +021-323.82.00
marketing@proca.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/proca-romania/proca-romania-distribuitor-foxconn-pentru-romania