ProCA Romania distribuitor NEC Computers pentru ROMANIA

BUCURESTI - 4 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

ProCA Romania a inceput distributia produselor NEC, prin semnarea contractului de distribuţie cu NEC Computers. Din acesta luna notebook-urile, desktop-urile si serverele NEC sunt disponibile la sediile ProCA din Bucureşti, Timisoara si Constanta, dar si prin partenerii din toata tara.

ProCA Romania distribuitor NEC Computers pentru ROMANIA

NEC ofera o gama completa de produse competitive, adresate segmentelelor corporatist, individual, educational sau guvernamental. NEC Versa notebook, desktop-urile Powermate, serverele express5800 sau handheld-urile MobilePro sunt castigatoare a numeroase premii in publicatiile IT internationale.
Incepand cu anul 1994 NEC a intrat pe piata europeana a PC-urilor si serverelor. In acest moment ajungand la un numar de peste 3,500 de angajati, sediul european fiind in Wijchen in Olanda. Zona europeana fiind completata si de doua fabrici in Europa: Livingston, Scotland si Angers in Franta.


Mai multe detalii despre produsele NEC: http://www.nec.co.jp
NEC desktop-uri http://www.nec-online.com/product/P_Range.asp?id=553
NEC notebook-urihttp://www.nec-online.com/product/P_Range.asp?id=512
NEC Server-ehttp://www.nec-online.com/product/P_Range.asp?id=513

Despre ProCA Romania

ProCA România este distribuitor oficial in România pentru PHILIPS, BENQ, Apacer, ECS, Spire, AMD, Infosec UPS, Sparkle, PC Chips, Tul / PowerColor, Infosmart, etc.
ProCA Romania este unul din cei mai importanţi distribuitori IT din Romania. Face parte din grupul de firme AAC, cu sucursale in Cehia, Slovacia si Romania. Anul 2004 însemnând pentru AAC vânzări de peste 250Milioane USD.

Dragoş-Cristian Salamac
MarCom Manager
ProCA România SRL
Tel/Fax: +021-323.82.00
marketing@proca.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/proca-romania/proca-romania-distribuitor-nec-computers-pentru-romania