Amenajare parc de trambuline cu Waterboyz

Brasov - 28 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Tehnologie, Turism, HoReCa, Retail

Live site

Waterboyz.ro a luat parte la implementarea unui proiect pe scara larga in orasul Brasov. Sarcina sa a fost sa incadreze noul proiect in conceptul deja existent al retelei de parcuri ale orasului.

Atunci cand alegi o firma contractanta pentru constructia unui parc de trambuline, ar trebui sa te familiarizezi in detaliu cu capacitatile de productie si calitatea produselor, experienta in lucrarile de amenajare a unor astfel de amplasamente, prezenta de recomandari sau exemple de lucrari efectuate, posibilitatile de inregistrare a relatiilor contractuale si asigurarea calitatii. Acest lucru va face posibila amenajarea unui parc de trambuline de inalta calitate, care sa garanteze siguranta si fiabilitatea structurii. Waterboyz.ro are multi ani de experienta in proiectarea si amenajarea parcurilor  de trambuline si a locurilor de joaca, integrarea trambulinelor in sistemul centrelor comerciale sau spatii special amenajate. In portofoliul firmei, exista amenajat un parc de trambuline in Brasov, High Jump.

 

Parc de trambuline in Brasov, High Jump

Waterboyz.ro a luat parte la implementarea unui proiect pe scara larga in orasul Brasov. Sarcina sa a fost sa incadreze noul proiect in conceptul deja existent al retelei de parcuri ale orasului. Pentru partenerii din Brasov, waterboyz.ro a proiectat si a amenajat un parc de trambuline pe o suprafata de aproximativ 800 mp pentru trambuline, baschet pe trambuline, traseu Ninja Warrior, o zona de trambuline pentru copii intre 3 si 6 ani, piscina cu bureti si o zona de cafe & lounge. Amenajarea celui mai mare parc de trambuline din Brasov – High Jump, este dedicata atat copiilor, cat si tinerilor si adultilor. Sarcina nu a fost cea mai usoara, insa celor de la waterboyz.ro nu le este frica de provocari dificile.

 

Trambuline - caracteristici

Spre exemplu piscina cu bureti este o groapa, echipata cu cuburi din spuma stralucitoare, este atractiva din punct de vedere vizual si absolut sigura pentru copii si pentru prelucrarea elementelor acrobatice complexe. Parcul de trambuline este echipat cu plase sportive care dau un impuls bun si iti permit sa te antrenezi folosind echipamente suplimentare. Trambulinele sunt echipate cu arcuri armate, proiectate pentru utilizare comerciala si incarcare constanta. Aceste elemente sunt cu 20% mai rezistente, decat alte echipamente, datorita rezistentei crescute la deformare. Elementele trambulinei sunt special concepute pe baza caracteristicilor fizice ale   vizitatorului mediu si permit realizarea unui salt uniform, moale, dar, in acelasi timp, cu posibilitatea de a sari la o inaltime considerabila.

 

La interior, parcul de trambuline trebuie sa aiba tavane inalte (cel putin 5-6 metri), incalzire, canalizare si electricitate. Este de dorit sa existe o intrare separata de la strada, legaturi bune de transport, precum si disponibilitatea locurilor de parcare pentru clientii care vin cu masina. Un astfel de parc de trambuline se va dezvolta conform aceluiasi scenariu ca si proiectul din Brasov, care este un oras mai mare. Principalul indicator al muncii de succes in conditiile unei concurente scazute, va fi reputatia ta. 

 

Despre ProDigitalMedia.ro

Pro Digital Media este o companie romaneasca care ofera solutii complexe de SEO, webdesign, copywriting, managementul reputatiei, precum si orice fel de promovare pe internet si in afara lui. Punem accentul doar pe livrarea de servicii de calitate care ajuta in mod direct la dezvoltarea si cresterea profitului afacerii dumneavoastra.