Ce criterii trebuie sa iei in calcul atunci cand alegi incaltamintea copilului tau?

Ploiesti - 30 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Internet

Live site

Este adevarat faptul ca toti parintii doresc sa ofere copiilor lor tot ceea ce este mai bun si mai frumos, iar atunci cand vine vorba despre piese vestimentare sau de incaltaminte, cei mai multi adulti merg pe simtul estetic, fara a tine seama de nevoile si dezvoltarea continua a copilului, in special atunci cand acesta este la o varsta frageda.

pantofi piele copii

pantofi piele copii

Este adevarat faptul ca toti parintii doresc sa ofere copiilor lor tot ceea ce este mai bun si mai frumos, iar atunci cand vine vorba despre piese vestimentare sau de incaltaminte, cei mai multi adulti merg pe simtul estetic, fara a tine seama de nevoile si dezvoltarea continua a copilului, in special atunci cand acesta este la o varsta frageda.

  Acesta este si motivul pentru care, in cele ce urmeaza, vor fi prezentate cele mai importante 5 motive ce te vor convinge ca este recomandat sa alegi incaltaminte piele copii atunci cand cei mici au nevoie de pantofi noi.

Confortul

Confortul este esential, caci copiii debordeaza de energie si, indiferent ca sunt la scoala, acasa sau la locul de joaca, ei sunt activi. Iar o pereche de incaltaminte confortabila este necesara, caci de cele mai multe ori, cei mici nu simt durerea pe care un pantof nepotrivit o provoaca, decat atunci cand daunele sunt deja facute.

  O incaltaminte slab montata poate impiedica cresterea si confortul normal si poate provoca deformarea piciorului si pierderea mobilitatii. Este recomandata intotdeauna o incaltaminte usoara, flexibila, iar acei pantofi copii din piele sunt alegerea optima.

Utilizare usoara

Deoarece nici un parinte nu isi doreste sa piarda timp pretios de fiecare data cand cel mic trebuie sa se incalte si nu reuseste sa isi inchida sireturile, se recomanda achizitionarea unor modele cu velcro sau alt sistem de fixare, care sa se poata extinde pe masura ce picioarele cresc.

Crestere rapida

Deoarece picioarele copiilor cresc foarte repede, poate fi dificil sa stii momentul potrivit pentru a-i oferi copilului o pereche noua de pantofi. Pana la trei ani, piciorul va creste cu aproximativ o jumatate de marime la fiecare trei luni, de la trei la sase ani, acesta creste la fiecare sase luni.

  Insa, in nici un caz nu trebuie sa alegi sa ii cumperi celui mic incaltaminte cu una sau doua marimi mai mari, caci aceasta este cea mai frecventa situatie care duce la aparitia problemelor picioarelor. Tot ceea ce poti sa faci, in schimb, este sa verifici periodic uzura incaltamintei copiilor si daca partile laterale sau talpile sunt uzate ori daca degetele de la picioare sunt ridicate in sus, atunci este momentul sa alegi o noua pereche de incaltaminte.

Respirabilitate

Calitatea conteaza intotdeauna, nu este doar o fita. Iar materialele de calitate, precum pielea, vor absorbi transpiratia si vor mentine picioarele copilului uscate.

 Flexibilitate

Daca talpile sunt prea rigide sau prea moi, picioarele copilului nu se vor dezvolta la fel de sanatos. Talpa pantofilor trebuie sa fie suficient de rezistenta si de groasa pentru a proteja picioarele copilului de durere sau rani. Dar, de asemenea, trebuie sa fie suficient de flexibili pentru a se indoi talpa.

  Daca vei tine cont de toate criteriile de mai sus, atunci cu siguranta vei reusi sa oferi copilului tau pereche de incaltaminte potrivita, cu ajutorul careia se va putea dezvolta normal si nu va suferi de problemele aparute datorita purtarii unor pantofi neadecvati.

 https://www.bambinii.ro/

 

Despre ProDigitalMedia.ro

Pro Digital Media este o companie romaneasca care ofera solutii complexe de SEO, webdesign, copywriting, managementul reputatiei, precum si orice fel de promovare pe internet si in afara lui. Punem accentul doar pe livrarea de servicii de calitate care ajuta in mod direct la dezvoltarea si cresterea profitului afacerii dumneavoastra.