Light Confort – Termopane Premium

BUCURESTI - 26 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Retail

Live site

Light Confort, ofera o serie de produse PREMIUM de unde clientii pot alege pentru a-si pune la punct sau pentru a-si renova imobilul in care locuiesc: REHAU EURO 70, REHAU SYNEGO, GENEO PHZ.

Light Confort

Light Confort

  Ne straduim din greu sa ne achizitionam locuinta visurilor noastre, iar atunci cand am reusit sa facem acest lucru, exista o serie de alte aspecte pe care trebuie sa le luam in considerare. De la ferestre termopan si pana la usi garaj, daca ne-am mutat la casa, fiecare aspect trebuie tratat cu seriozitate.

            In acest sens Light Confort, vine cu o serie de produse de unde clientii pot alege pentru a-si pune la punct sau pentru a-si renova imobilul in care locuiesc.

In ceea ce priveste ferestrele, Light Confort recomanda:

 

1.      REHAU EURO 70 - acest tip de ferestre ofera nu doar protectie termica, ci si protectie fonica si solara, raportul pret calitate fiind unul exceptional. Formele numeroase, culorile si paleta de design, ofera numeroase posibilitati pentru proiectarea acestora avand urmatoarele caracteristici: adancimea constructica, izolare termica, izolarea fonica, protectie antiefractie, permeabilitate la aer, etanseitatea la averse.

2.      REHAU SYNEGO - acest sistem de profile asigura un nivel ridicat de confort si o izolare termica cu peste 50% mai mare decat in cazul ferestrelor standard. In acest fel veti reduce semnificativ costurile pe care le implica incalzirea locuintei. Avantaje: economisirea energiei  datorita nivelului de izolare termica ridicat, zgomot redus  cu cel mai ridicat nivel de izolare fonica, nivel sporit de siguranta  datorita protectiei antiefractie individuale, design creativ al ferestrelor cu cele peste 220 de culori si cu o multitudine de  forme, ferestre curate, stralucitoare cu suprafete perfect netede, impact redus asupra mediului inconjurator datorita procesului de fabricatie ce protejeaza resursele naturale.

3.      GENEO PHZ -  este solutia certificata a ferestrelor in domeniul caselor pasive. Avantaje: stabilitate exceptionala, latimea vizibila exterioara de 115 mm pentru o luminozitate optima, adancimea mare a faltului, presiune redusa la inchidere, rezultand o deschidere si o inchidere sensibil mai usoare, datorita geometriei inovatoare a garniturii, suprafata finisare High-Definition,  de inalta calitate, extrem de neteda si durabila, usor de curatat si este ecologic, fiind reciclabil.

 

Pentru posesorii unui garaj, Light Confort va ofera urmatoarele variante de usi garaj, alegerea fiind in totalitate a dumneavoastra raportat la spatiul de care dispuneti si daca il utilizati in scop personal sau profesional.


-           Usi sectionale rezidentiale - linistea si confortul unui camin vin si de la un garaj sigur. Siguranta caminului, a autoturismului, dar si a familiei dumneavoastra este principala grija pe care o aveti atunci cand alegeti usa de garaj. Light Confort vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii fiabile si de incredere.

-           Usi sectionale industriale - in esenta, usile de garaj sectionale industriale sunt la fel cu cele rezidentiale, doar ceva mai mari, suficient ca in garaj sa poata intra un camion sau un autobuz. Dimensiunile acestora pot atinge 8 x 6 m. Acestea pot avea usi pietonale, cu prag.

 

            Usile de garaj sectionale sunt disponibile intr-o gama diversificata
a caracteristicilor sau aspectului: gama larga de culori RAL sau decor lemn, sistem de blocare automata a usii in sina de ghidare, rezistenta mare la intemperii, siguranta sporita datorita opririi automate in caz de obstacol
, economie de energie (oprire automata daca usa nu este folosita), arcurile sunt garantate pentru 15.000 de cicluri.

            Diversitatea usilor de garaj - usile de garaj pot fi tip rulou sau sectionale, cu actionare manuala sau electrica (prin buton / telecomanda) sau cu lant reductor. Actionarea usilor este foarte silentioasa. Panourile au 40 mm si sunt cu fete din otel de 0,5 mm, umplute cu spuma poliuretanica.

 

Pe http://lightconfort.ro veti gasi, de asemenea, si accesorii pentru usile de garaj:

telecomanda cu 1, 2 sau 4 canale;

semnalizator luminos de miscare;

selector cu cheie;

baterie cu incarcator incorporat;

deblocare exterioara.

 

 

Date de contact : 

Program: L - V 08:00 - 20:00

Tel. : 0722.466.919

E-mail: office@lightconfort.ro

Adresa: Str. Campineanca, nr. 3, Bucuresti

 

            REHAU SYNEGO

Despre ProDigitalMedia.ro

Pro Digital Media este o companie romaneasca care ofera solutii complexe de SEO, webdesign, copywriting, managementul reputatiei, precum si orice fel de promovare pe internet si in afara lui. Punem accentul doar pe livrarea de servicii de calitate care ajuta in mod direct la dezvoltarea si cresterea profitului afacerii dumneavoastra.