Oferta de iarna limitata - Waterboyz

Constanta - 13 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Tehnologie, Retail

Live site

Renumitul brand Waterboyz Romania, fiind pe piata locurilor de joaca inca din anul 2011, vine cu oferta iernii, cu o reducere de 20% fata de pretul de pe site pentru orice gonflabil comandat pana in data de 25 ianuarie.

tobogan gonflabil

tobogan gonflabil

Activitatea de antreprenoriat reprezinta o activitate independenta, desfasurata pe risc propriu spre obținerea unui profit in urma comercializarii anumitor produse sau oferind anumite servicii, din dorinta de a avea propriul nostru business, pentru a lucra pentru noi, in conditii stabilite doar de noi. Asta dorim toti cei care incercam sa ne deschidem o afacere, sa fim propriul nostru sef si totodata sa avem clienti multumiti de serviciile noastre.

            Ce afacere poate fi mai frumoasa decat cea care implica zambete? Cele mai multe zambete le gasim pe fetele copiilor care prin joaca reusesc sa ne faca sa uitam de grijile cotidiene si ne reamintesc ce frumoasa e copilaria.

            Acesta este doar unul din motivele pentru care tot mai multi antreprenori se axeaza pe afaceri ce presupun amenajari locuri de joaca cu gonflabile profesionale, unde cei mici sa poata profita de ore intregi de joaca. In plus, acestea afaceri sunt foarte profitabile, astfel incat un loc de joaca de interior sau unul de exterior este o idee foarte buna de a intra in afaceri.

            In acest sens, daca doriti sa puneti bazele unei afaceri in domeniul locurilor de joaca, avem ocazia perfecta pentru a va achizitiona echipamente goflabile la preturi foarte bune.

            Renumitul brand Waterboyz Romania, fiind pe piata locurilor de joaca inca din anul 2011, vine cu oferta iernii, cu o reducere de 20% fata de pretul de pe site pentru orice gonflabil comandat pana in data de 25 ianuarie. Avand o serie de produse si servicii, nu ar trebui sa ratati aceasta oferta, daca doriti ca afacerea dumneavoastra sa prospere.

 

            Campania functioneaza astfel:

            Pana la data de 25 ianuarie puteti face comnda la orice produs de pe site, fara a plati suma integrala. Atentie, daca produsele dorite de dumneavoastra nu se gasesc pe site-ul Waterboyz, puteti veni cu poza gonflabilului dorit si acesta se poate face la comanda.  Si cum mereu lasam la urma ce este mai bun, aflati ca nu va trebui sa achitati intreaga comanda ci doar un avans simbolic de 5%, iar in martie, la inceputul sezonului cand se vor livra produsele, se va achita si restul de bani.

 

            Poti avea foarte usor o afacere profitabila in domeniul  locurilor de joaca chiar daca nu detii foarte multe informatii despre acest domeniu. Waterboyz dispune de peste 7 ani de experienta in domeniul locurilor de joaca, astfel ca micii antreprenori vor avea un real sprjin in alegerea echipamentelor gonflabile potrivite pentru a crea afacerea mult visata.

            De la locuri de joaca de interior/exterior, pana la produse gonflabile precum orasele gonflabile, produse soft play, locuri de joaca modulare, tobogane, piscine cu bile sau accesorii pentru locuri de joaca de interior - gonflabile pentru apa/plaja,  plastice, hidrobiciclete, jocuri box si electronice pentru sali de jocuri/ balciuri, ambarcatiuni pentru mare sau lac, aveti la dispozitie o gama vasta si variata de produse potrivite pentru o afacere de succes in domeniul locurilor de joaca.

            Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama extrem de variata de atractii pentru cei mici, de la echipamente 3D de ultima generatie pana la topogane gonflabile.     

             

            A deveni antreprenor este probabil visul oricarei persoane care doreste sa fie propriul sau sef, asadar crearea locurilor de joaca pentru copii poate fi acel  business ce imbina perfect munca si distractia. De asemenea, daca dispuneti deja de un spatiu de joaca si doriti sa il modernizati, aveti numeroase variante la dispozitie, astfel incat spatiul respectiv sa fie exact asa cum vi l-ati imaginat. 

           

            Vizualizati ofertele de pe site-ul https://waterboyz.ro pentru a nu rata ultimele tendinte in materie de locuri de joaca, precum si ofertele speciale si discount-urile aferente.

 

 

Despre ProDigitalMedia.ro

Pro Digital Media este o companie romaneasca care ofera solutii complexe de SEO, webdesign, copywriting, managementul reputatiei, precum si orice fel de promovare pe internet si in afara lui. Punem accentul doar pe livrarea de servicii de calitate care ajuta in mod direct la dezvoltarea si cresterea profitului afacerii dumneavoastra.