Prodigy - Prezenta puternica in domeniul agro-alimentar

BUCURESTI - 28 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

O data cu integrarea in Uniunea Europeana, companiile cer adoptarea unor standarde superioare la care sa isi alinieze infrastructura tehnologica prin implementarea unor sisteme de gestiune integrata. Prodigy opteaza in continuare pentru consolidarea unor aplicatii stabile si prietenoase pentru clienti, care sa nu implice costuri mari pentru acestia.

Prodigy - Prezenta puternica in domeniul agro-alimentar

Conform experientei anterioare, solutiile oferite de Prodigy determina o crestere de productivitate de cel putin 10-15%, confirmata de principalul public tinta: clientii din segmentul agro-alimentar.

In cazul Prodigy, orientarea catre client este principala preocupare.

Cei mai multi dintre clientii sai provin din sectorul de distributie si productie agro-alimentara. Portofoliul de clienti al firmei a crescut in cei 6 ani, cumuland nume importante in special din acest sector:
* Toneli – producator si distribuitor de oua * Ecuator – productie si distributie produse alimentare si de bauturi spirtoase * Agrichim SRL – productie agricola vegetala si animala * Trei G Export – comert cu ridicata de produse alimentare si nealimentare * Fatrom – productie si distributie premixuri si furaje * Agrocompany Deva - productie si distributie produse de carmangerie * Sergiana Brasov – productie si distributie produse de carmangerie * Butexim Brasov – distributie legume-fructe.

Prodigy a acceptat insa provocarea de a implementa Merlin si in alte domenii de activitate: Edwards – distribuitor de echipamente si consumabile pentru cabinetele stomatologice, Resinex – import si distributie produse chimice, Exalco – tamplarie aluminiu si termopan, Ovo Design – productie mobila, si nu in ultimul rand, Alpha Bank Romania. Concluzia evidenta in acest moment, pe baza portofoliului detinut, este aceea ca Prodigy are deja o pozitionare stabila pe piata in domeniul agro-alimentar, fara insa a se limita la acesta.

Pozitionarea pe piata are mai multe implicatii:

Pe de-o parte - este o certitudine faptul ca sistemul ERP Merlin se pliaza foarte bine pe necesitatile existente in domeniu - are toate functionalitatile necesare pentru acest tip de clienti.

Pe de alta parte, numeroasele proiecte realizate in acest sector au adus echipei o serie de avantaje: n contracte incheiate sau in derulare cu clienti care au o structura complexa in domeniul alimentar si in agricultura n experienta, cunostinte specifice n rapiditate in gasirea solutiilor, viteza de reactie n timp suficient alocat fiecarui proiect n optimizarea costurilor n capacitatea de a sesiza punctele critice ale domeniului si experienta in depasirea problemelor.

In ceea ce priveste sistemul Merlin, acesta se adreseaza unui tip de client reprezentat de orice companie care are mai multe puncte de lucru, cu un puternic departament de distributie.

Un alt tip de client-tinta include companiile din domeniile in care avem deja experienta si implementari finalizate: comert cu ridicata, asigurari, agricultura si productie.

Strategia viitoare:

Prodigy va continua sa le ofere clientilor sai produsele deja consacrate: sistemul integrat de gestiune Merlin cu componenta SFA Merlin Mobile, Prodigy Fixed Assets, Pro Insurance, Pro Budget;
- va consolida aplicatiile si proiectele aflate deja in desfasurare;
- va continua sa dezvolte solutii software noi adaptate atat la cerintele specifice ale clientilor sai, cat si la standardele impuse de evolutia mediului de afaceri.


Testimonial FATROM - aditivi furajeri S.R.L.
Dl. Andrei Soare, director general

SC Fatrom – aditivi furajeri SRL este o companie infiintata in anul 2002, avand ca obiectiv sa devina lider in productia si distributia de aditivi furajeri si produse veterinare pe piata din Romania. Produsele oferite sunt reprezentate de premixuri de vitamine, minerale, proteino-vitamino-minerale, enzime, acidifianti, surse de fosfor.

Compania ofera clientilor sai produse optimizate pentru specificul fiecarei ferme. Acest lucru este posibil datorita faptului ca detine cea mai moderna linie, complet computerizata, de fabricatie a premixurilor din Romania.

“Echipa Prodigy a inteles care sunt caracteristicile sectorului in care activam si a adaptat sistemul Merlin, care este un sistem complex si flexibil, in conformitate cu cerintele noastre. Arhitectura solutiei acopera toata activitatea noastra; in plus, am analizat cu consultantii Prodigy si alte variante de customizare pe care am dori sa le implementeze. Punctul forte al sistemului integrat de gestiune Merlin este, pentru noi, modulul de Productie. Sistemul implementat de Prodigy a avut un rol important in dezvoltarea afacerii noastre.”

Despre Prodigy Technologies SRL

Despre Prodigy Technologies
Prodigy Technologies a fost înfiinţată în anul 2000 şi este prima companie cu capital indian din România ce are ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicaţii software. Echipa Prodigy Technologies creeaza sisteme informatice ce pot fi utilizate în diverse domenii: finaciar, industrial, mass-media, vânzări, transporturi, turism şi altele.
Prodigy Technologies are sediul central în Bucureşti, România.
Echipa noastră de specialişti în domeniul IT acoperă o gamă largă de servicii, precum:
Proiectare aplicaţii software
Implementare aplicaţii software
Consultanţă
Asistenţă tehnică
Mentenanţă
Outsourcing
Execuţie şi întreţinere de site-uri dinamice web

Sistemele dezvoltate de noi: Merlin (ERP) si Merlin Mobile (SFA), Pro Budget (managementul bugetelor), Prodigy Fixed Assets (gestiunea mijloacelor fixe), PIIMS (solutie destinata firmelor de asigurari).

Dintre clientii nostri amintim: Metro cash&carry, Ovo Design, Toneli Group, Ecuator Holding, Alpha Bank Romania, NBG Insurance, AgroCompany, Fatrom Aditivi Furajeri, Proserv SRL, Edwards International.
Persoană de contact:
Valentin Fusea
Tel: 021-456.31.26
Calea Rahovei nr 266-268, etaj 6, camera 21, Sector 5, Bucureşti, România Tel: +40-21-456 31 26, Fax: +40-21-456 31 28, Mobile: +40-745 348 765
info@prodigy.ro