Prodigy Tehnologii mentine calitatea aplicatiilor software dezvoltate

BUCURESTI - 26 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Prodigy anunta atestarea aplicatiei software MERLIN ERP 3.4 pentru Windows Client si pentru a rula pe platforma SQL Server 2008.

Prodigy Tehnologii mentine calitatea aplicatiilor software dezvoltate

In domeniul software timpul se scurge mult mai repede. Tehnologiile se schimba in fiecare zi, apar mereu noutati, aplicatii, gadgeturi. Atuurile competitive ale unei firme dezvoltatoare de solutii software sunt, in afara de calitate, know-how, echipa si profesionalism, actualitatea si actualizarea continua a fiecarei componente utilizate.

Prodigy Tehnologii incearca in permanenta sa imbunatateasca toate aceste aspecte, dar in primul rand sa exploateze cele mai noi tehnologii si servicii pentru a oferi astfel plus-valoare clientilor sai.

In acest sens, Prodigy anunta atestarea aplicatiei software MERLIN ERP 3.4 pentru Windows Client si pentru a rula pe platforma SQL Server 2008.

Compania VeriTest a supus aplicatia unor testari si a declarat ca Merlin ERP indeplineste standardele impuse de programul Microsoft “Platform Test for ISV Solutions”.

“In ziua de astazi, cerintele in crestere ale pietei adauga noi standarde si provocari dezvoltatorilor de software. Ii incurajam in permanenta pe partenerii nostri sa isi testeze aplicatiile pentru a asigura compatibilitatea solutiilor lor cu cele mai noi tehnologii Microsoft. Astfel, atestarea nou obtinuta pentru aplicatia Merlin ERP 3.4 vine sa sustina calitatea solutiilor si expertiza pe care Prodigy Tehnologii, in calitate de Microsoft Gold Certified Partner, le pune in slujba clientilor sai”, a precizat dna. Monica Radu, Channel Audience Manager, Microsoft Romania.

Dl. Manesh Wadhwani, directorul executiv al Prodigy Tehnologii, a declarat ca doreste sa multumeasca tuturor membrilor echipei actuale, dar si celor care au facut parte din echipa de-a lungul timpului, clientilor cu care colaboreaza si care au sustinut aplicatia Merlin inca din anul 2002 si, nu in ultimul rand, companiei Microsoft Romania, pentru programele de parteneriat si sprijinul oferit.

Despre Prodigy Technologies SRL

Despre Prodigy Tehnologii
Prodigy Tehnologii este dezvoltator si integrator de aplicatii software cu experienta de 8 ani pe piata IT din Romania. Echipa Prodigy creeaza sisteme informatice ce pot fi utilizate în diverse domenii: distributie, financiar, industrial, mass-media, vânzări, retail, asigurari şi in sectorul agro-alimentar.
Sistemele dezvoltate de noi: Merlin (ERP) si Merlin Mobile (SFA), Pro Budget (managementul bugetelor), Prodigy Fixed Assets (gestiunea mijloacelor fixe), PIIMS (solutie destinata firmelor de asigurari).

Servicii oferite:
Dezvoltare si implementare aplicaţii software
Consultanţă
Mentenanţă si asistenţă tehnică
Outsourcing
Execuţie şi întreţinere de site-uri web

Dintre clientii nostri amintim: Metro cash&carry, Ovo Design, Toneli Group, Ecuator Holding, Alpha Bank Romania, NBG Insurance, AgroCompany, Fatrom Aditivi Furajeri, Proserv SRL, Edwards International, Real Hipermarket, Greenland Pharmaceutical, Cerealprod SA, Civic Service, Premier Com, Triton Cargo International, Farmer Grup etc.

Contact:

PRODIGY TEHNOLOGII SRL
Alina Maricescu

tel: 021 456 31 26
e-mail: marketing@prodigy.ro
info@prodigy.ro