CATE, la a 6-a ediție de perfecționare a limbii engleze

BUCURESTI - 13 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Live site

Între 16-20 noiembrie 2020, International Summer Schools Education organizează cea de-a șasea ediție CATE (Creative Approaches to Teaching English), evenimentul care aduce profesorii britanici nativi în dialog cu profesorii de limba engleză din România. Agenda și viziunea evenimentului sunt de a perfecționa abilitățile lingvistice ale profesorilor români de limbă engleză, abilități de care vor beneficia ulterior și elevii.

CATE

CATE

Profesori britanici cu experiență în învățământ vor ține workshop–uri cu temele: A Fresh Look at teaching Prepositions și Developing the use of critical thinking in the modern classroom. Din cauza circumstanțelor cunoscute, evenimentul va avea loc pe platforma online Zoom a agenției International Summer Schools Education, după cum urmează: în dialog cu Brăila pe 16 noiembrie, cu Timișoara pe 17 noiembrie, cu București și Ploiești pe 18 noiembrie, cu Cluj pe 19 noiembrie și cu Iași pe 20 noiembrie.

Training-ul internațional susținut de către profesorii britanici nativi își propune să aibă abordări creative, interactive și atrăgătoare pentru cadrele didactice de limba engleză. Anual, în jur de 500 de profesori români participă la această perfecționare. Așadar, profesorii de limba engleză din toată țara sunt așteptați să se alăture inițiativei de perfecționare în educație.

Evenimentul CATE este susținut de parteneri interni – inspectoratele școlare județene Iași, Cluj, Brăila, Ploiești, Timișoara, dar și internaționali – Churchill House, o școală prestigioasă din Marea Britanie, care furnizează cursuri de limba engleză de înaltă calitate încă din 1971.

Cu o experiență de 9 ani de activitate în domeniul organizării de tabere educaționale internaționale, International Summer Schools Education este o agenție de turism specializată pe tabere internaționale educative pentru elevi și profesori. Alegându-și cu grijă partenerii, International Summer Schools Education colaborează cu centre importante de organizare a școlilor de vară din toată lumea, printre cele mai populare destinații numărându-se Anglia, Germania, Franța, SUA, Japonia, Irlanda sau Austria.

Taguri: iss educate
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prodins/cate-la-a-6-a-editie-de-perfectionare-a-limbii-engleze