E-book gratuit – „Sfaturi medicale de sezon” de la PortalMed

BUCURESTI - 2 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Live site

Platforma PortalMed a fost lansată în urmă cu un an, în martie 2020. Primele luni ale pandemiei de COVID-19 au fost caracterizate de confuzie generală și de nevoia de a accesa rapid, online, informații despre noul coronavirus (SARS-CoV-2).

E-book gratuit – „Sfaturi medicale de sezon” de la PortalMed

E-book gratuit – „Sfaturi medicale de sezon” de la PortalMed

Pentru a răspunde acestei nevoi stringente de informație medicală de calitate, un grup de specialiști din domeniul medical, susținut de STADA România și de Walmark, a lansat platforma PortalMed. Timp de un an, ei au oferit informații actualizate despre pandemie, dar și sfaturi medicale despre o gamă largă de afecțiuni și despre opțiunile de terapie. 

Consultarea unui site medical nu poate înlocui vizita la medic. Totuși, dat fiind că accesul la un consult medical a devenit mult mai greu accesibil din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, PortalMed a oferit tuturor opțiunea informației medicale de calitate online, pentru obținerea căreia au fost consultați specialiști în domeniu.

Pentru a marca un an de la lansare, platforma PortalMed pune la dispoziția publicului larg un e-book cu „Sfaturi medicale de sezon”, care poate fi descărcat gratuit. Pentru realizarea acestui e-book au fost consultați specialiști de top în domeniul alergologiei, dermatologiei, cardiologiei și imunității copiilor. Astfel, e-book-ul oferă o informare corectă și completă despre cele mai frecvente boli și afecțiuni care se manifestă în perioada de primăvară-vară, dar și sfaturi despre prevenirea lor.

De asemenea, echipa PortalMed monitorizează și aduce constant în atenția publicului cele mai recente informații din medicină și din domeniul farmaceutic. La lansare, PortalMed se voia o revistă medicală online. Un an mai târziu, a evoluat într-o structură mult mai complexă, care a oferit mai multe tipuri de conținut, inclusiv emisiuni transmise live sau înregistrate, difuzate prin intermediul canalelor de social media, dar și posibilitatea organizării de conferințe sau workshop-uri online pentru specialiști.

Lansarea e-book-ului care oferă sfaturi medicale de sezon marchează un an de activitate de succes pentru PortalMed, dar contribuie și la comunicarea inovativă a informațiilor medicale în peisajul media din România.

Informațiile din e-book vor fi completate de „Evenimentul PortalMed – ediția primăvară-vară”, la care vor participa medici specialiști, alături de alți invitați surpriză. Acest eveniment va putea fi urmărit online, la sfârșitul lunii mai.