SPIA România va fi prezentă la Gala 2019 “Topul Național al Firmelor”, ce va avea loc pe data de 7 Noiembrie

BUCURESTI - 6 noiembrie 2019

Comunicat tip Administrativ / Management in Banci / Asigurari, Juridic, Imobiliare, Agricultura, Energie

Live site

"Cele mai puternice companii din România vor străluci pe podium, într-o gală, care va pune în
valoare efortul, curajul, inteligență, rezistența și determinarea celor care creează locuri de muncă și bunăstare în România."

SPIA Romania

SPIA Romania

Compania SPIA România (Secret Private Investigations Agency) participă pentru al 6-lea an, consecutiv, la cea de a 26-a ediție a Topului Național al Firmelor, gală organizată de Camera de Comerț și Industrie a României.

În anii precedenți, compania SPIA România a obținut locurile 1 și 2 in cadrul aceastei gale, unde

sunt premiate cele mai performante, apreciate, solide și de încredere companii din România.

SPIA România a fost fondată în anul 2012, de către domnul Marius Porceanu, in timp, devenind una dintre cele mai experimentate companii în domeniul serviciilor de investigații private, dovedindu-se a fi un remarcabil partener pentru diferite companii multinaționale, lideri în domeniile de activitate.

Echipa SPIA România are o experiență de peste 15 ani în instumentarea de cazuri în domenii diverse, cum ar fi: industria agricolă, industria energetică, companii de asigurări sau imobiliare.

"Sub această umbrelă, am reușit să angrenăm cei mai experimentați investigatori și agenți de teren, pentru a putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate și siguranță clienților noștri. Printre valorile care ne definesc menționăm în primul rând: discreția totală, pragmatismul, creativitatea,integritatea." - Marius Porceanu, General Manager SPIA ROMANIA

SPIA România – Secret Private Investigations Agency

Sediul: Str Nerva Traian nr 3, City Business Center

Contact telefonic: 0722940948

Site oficial: https://spiaromania.com