Ai probleme cu articulatiile? Iata solutia eficienta pentru problemele tale!

BUCURESTI - 24 octombrie 2018

Comunicat tip General in Sanatate

Colagenul este un supliment excelent pentru articulații, insa stiai ca este la fel de util si pentru piele. Doppelherz Kollagen 11000 vine cu soluția optima pentru problemele tale.

Kollagen 11000 plus face parte din gama Doppelherz pentru sistemul osos si articulatii, conține o combinație de vitamine și oligoelemente care susțin în mod special sănătatea și bunăstarea organismului si contine nutrienti valorosi ce ajuta la protectia celulelor si contribuie la sanatatea aparatului locomotor. In plus, are in compozitie 100 mg de sulfat de condroitină si 11 g hidrolizat de colagen sub forma de solutia orala cu substantele nutritive atent selectionate ce sunt oferite in flacoane unidoza cu un gust delicios de fructe de padure. Astfel, flacoanele de Kollagen sunt usor de luat chiar si in calatorii!

In magazinul nostru online samdistribution.ro gasesti pastile pentru potenta precum Maraton Forte sau Tianli, cele mai eficiente produse de slabit, pulberi, superalimente, sau chiar miere de Manuka.

Ddată ce înaintăm în vârstă problemele articulare sunt inevitabile, însă dacă alegem cu atenţie alimentele din farfurie si siplimentele potrivite, putem să ne ignorăm vârsta, să trăim sănătos şi să ne simţim mereu tineri. Kollagenul de la Doppelherz, administrat pentru o perioada de 1-3 luni poate preveni și combate durerile articulare!

Fără gluten si lactoză, Kollagen 11.000 plus se poate administra fix atunci când ai nevoie, foarte ușor, indiferent unde te afli, la birou, acasă, în vacanță sau chiar la sala de fitness.

Principala problema pentru persoanele active o reprezinta durerile articulare, care pot fi suprasolicitate din cauza antrenamentelor dese din sala sau din cauza jobului solicitant. Înainte de a fi prea târziu, te sfatuim sa te informezi cu atentie despre Doppelherz Kollagen 11.000 plus, un produs ce ajută la protecția celulelor si conține substanțe nutritive ce ajuta la sănătatea aparatului locomotor.

Care sunt substante din compozitia Doppelherz Kollagen si care sunt principalele beneficii ale acestora?
Cu totii stim ca din punct de vedere cantitativ in organismul nostru colagenul reprezinta proteina cea mai importanta. Acesta are ponderea cea mai mare in majoritate tesuruilor si totodata determina proprietatile acestora. Colagenul este constituentul principal al oaselor, ligamentelor si cartilajelor articulare, insa atunci cand productia sa scade odata cu inaintarea in varsta, apar si problemele. Studiile realizate de-a lungul timpului au demonstrat ca o pentru ruperea unei singure fibra de colagen cu diametrul de 1mm, este nevoie de o sarcina cuprinsa intre 10 si 40 kg.

Vestea buna este ca produsul KOLLAGEN 11000 PLUS de la Doppelherz poate fi comandat online din magazinul samdistribution.ro la cel mai mic pret intr-un ambalaj economic de 30 de fiole. Pretul este unul foarte avantajos, cumperi o cutie cu 30 fiole si platesti doar 20. Cutia este suficienta pentru o luna de tratament.

Despre Produse si Tratamente Naturiste

Sam Distribution SRL este partenerul dumneavoastra de incredere atunci cand vine vorba de sanatate. Cumpara produse naturiste la cel mai corect pret de pe piata romaneasca!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/produse-si-tratamente-naturiste/ai-probleme-cu-articulatiile-iata-solutia-eficienta-pentru-problemele-tale