Proeco Gas Systems lansează Catalogul de Piese şi Accesorii GPL, ediţia 2019-2020

Pitesti - 4 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Proeco™ Gas Systems este o societate comercialã a cărei activitate de bazã este în domeniul instalaţiilor GPL auto, a accesoriilor și pieselor de schimb GPL. Suntem importatori și distribuitori în România ai renumitei companii italiene Landi Renzo, o companie cu o puternică prezență în piața mondială a instalațiilor GPL auto din lume, cu operațiuni în peste 50 de țări de pe 5 continente și cu numeroase filiale și subsidiare –http://www.landirenzogroup.com/en/internationalization. În segmentul aftermarket, Proeco™ Gas Systems dezvoltă relaţii comerciale cu numeroase unităţi service auto în domeniul instalațiilor GPL auto, a montajului, a reviziilor și reparațiilor GPL auto din ţară, organizând o solidă reţea naţională.

Catalog Piese si Accesorii GPL Proeco Gas Systems

Catalog Piese si Accesorii GPL Proeco Gas Systems

Proeco Gas Systems anunţă lansarea noului Catalog de Piese şi Accesorii GPL, ediţia 2019-2020, care sintetizează oferta companiei în materie de componente GPL, însumând peste 400 de repere din domeniul instalaţiilor GPL auto.

 Pentru parteneri sau pentru cei care intenţionează o colaborare cu Proeco Gas Systems, noul catalog se gaseşte, în versiune electronică, în secţiunea rezervată a siteului www.proecogas.ro .

 Actuala ediţie a Catalogul de Piese şi Accesorii GPL  împreună cu Catalogul Sistemelor GPL,  vor face obiectul unei campanii de promovare desfaşurată la nivel naţional având drept public ţintă atelierele service autorizate în montajul şi reparaţia instalaţiilor GPL auto, prilejuită şi de împlinirea a 10 ani de activitate

Despre PROECO GAS SYSTEMS

Proeco™ Gas Systems este o societate comercialã a cărei activitate de bazã este în domeniul instalaţiilor GPL auto, a accesoriilor și pieselor de schimb GPL.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/proeco-gas-systems/proeco-gas-systems-lanseaza-catalogul-de-piese-si-accesorii-gpl-editia-2019-2020