Afla cum poti avea un zambet de success

BUCURESTI - 14 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Urmareste emisiunea “Ai grija de tine”, realizata de Carmen Bruma, sambata 15 februarie de la ora 11.00 la Realitatea TVsi vei descoperi alaturi de invitata editiei, dr. Anca Oltean, medic primar ortodont, ca secretele unui zambet de succes sunt acum la indemana ta

Dr.Anca Oltean in discutie cu pacientii

Dr.Anca Oltean in discutie cu pacientii

Traim intr-o lume in care aspectul estetic este un  element foarte important pentru o cariera de succes. Cu atat mai mult o dantura frumoasa seduce si imbie la admiratie iar un zambet atractiv este o carte de vizita greu de uitat.

Urmareste emisiunea “Ai grija de tine”, realizata de Carmen Bruma, sambata 15 februarie de la ora 11.00 la Realitatea TVsi vei descoperi alaturi de invitata editiei, dr. Anca Oltean, medic primar ortodont, ca secretele unui zambet de succes sunt acum la indemana ta.

Avand ca tema ”Ortodontia moderna”, acesta prima editie va prezenta anomaliile dento-maxilare, adica pozitiile anormale ale dintilor, dar si rapoartele anormale dintre arcadele dentare si oasele maxilare, cu repercusiuni asupra esteticii faciale. De la simplu la complex, emisiunea face o incursiune intr-o disciplina in care stiinta si tehnologia se imbina cu arta.

Ortodontia este o ramura a medicinei dentare specializata in tratarea pacientilor care au dintii incorect pozitionati. Termenul complet este de “Ortodontie si Ortopedie dento-faciala”, deoarece se ocupa si de tratarea diferitelor aspecte ale cresterii faciale in raport cu  forma si dezvoltarea oaselor maxilare.

Eruptia dintilor si aranjarea lor corecta pe arcade are loc in acelasi timp cu dezvoltarea oaselor maxilare, asigurand suportul structurilor moi ale fetei si contribuind aproape decisiv la aspectul armonios al chipului uman.

In aceasta prima editie a emisiunii “Ai grija de tine”, vor fi prezentate diferite aspecte privind cauzele anomaliilor dento-maxilare, modul in care putem recunoaste semnele precoce ale dezvoltarii nearmonioase ale relatiilor dintre dinti in perioada cresterii, care sunt posibilitatile de tratament in diferite etape si care sunt rezultatele ce pot fi obtinute in functie de gravitatea modificarilor aparute.

Desi, in conceptia comuna, tratamentul anomaliilor dento-maxilare se raporteaza in primul rand la cerintele estetice, rapoartele incorecte ale dintilor potenteaza aparitia cariilor dentare si imbolnavirilor parodontale si influenteaza starea de sanatate generala a organismului.

 Vom prezenta aparate miofunctionale folosite in ortodontia interceptiva la copii, aparate dentare fixe estetice utilizate frecvent la adolescenti (ceramica si safir), dar vor fi detaliate si aspecte legate de utilizarea aparatelor linguale si a celor invisibile (invisalign), folosite in tratamentul ortodontic la adult.

 

Familiarizarea telespectatorilor cu  procesul complex de elaborare a diagnosticului, planului si etapelor de tratament si cu rezultatele spectaculoase care pot fi obtinute prin diferitele tehnici si aparate ortodontice moderne, poate fi punctul de plecare pentru o atentie mai mare privind starea de sanatate oro-dentara.

Creator si administrator de intermediere intre Comunicate de presa si Clinica de Ortodontie si Estetica dento-faciala “Dr. Anca Oltean”. este SC Profi Trade Srl.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/profi-trade/afla-cum-poti-avea-un-zambet-de-success