Pensiunea Zetevar – deschiderea sezonului de Rafting în Harghita

Zetea - 10 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sport, Turism

Pensiunea Zetevár, anunţă deschiderea sezonului de rafting in Harghita pe Târnava Mare, începând cu data de 15 aprilie.
Raftingul practicat cu caiace de una sau două locuri este destinat turiștilor dornici de aventură si adrenalină, într-un decor natural de vis din Munții Harghita.

Pensiunea Zetevar - Rafting In Harghita

Pensiunea Zetevar - Rafting In Harghita

Pensiunea Zetevar, anunţă deschiderea sezonului de rafting in Hargita pe Târnava Mare, începând cu data de 15 aprilie.

Raftingul practicat cu caiace de una sau două locuri este destinat turiștilor dornici de aventură si adrenalină, într-un decor natural de vis din Munții Harghita iar deschidere acestui sezon de rafting aduce o noutate in serviciile Pensiunii Zetevar.

Zetevár Tours anunta deschiderea sezonului de rafting in Harghita, si organizează tururi de rafting de 4-15 persoane, asigurănd o paletă largă de accesorii și echipamente necesare: caiace (1 sau 2 locuri), costume neopren, cizme caiace, cască de protecție, vestă de salvare.

Pensiunea Zetevar reprezintă locul ideal pentru petrecerea timpului liber pentru cei care preferă liniștea și frumusețea peisajul montan în forma sa cea mai pură, nealterată de civilizația urbană.

Cele 80 de locuri de cazare în case din lemn sunt repartizate în camere cu 2 paturi, amenajate într-un mod aparte, îmbinând în mod fericit tradiționalul locului cu stilul modern. Fiecare dintre case beneficiează de un living spațios dotat cu o bucătărie utilată la cele mai moderne standarde.

Pensiunea oferă condiții ideale pentru organizarea de conferințe sau diferite protocoale, fiind totodată gazda perfectă pentru diferite cursuri tematice de vară destinate copiilor, dar și pentru programde de teambuilding.

În funcție de dorința oaspeților noștri, prin restaurantul cu specific tărănesc oferim servicii de demi-pensiune sau pensiune completă.

Specificul gastronomic este unul tradițional, dintre sortimentele oferite nelipsind păstrăvul prăjit, sarmalele, gulașul la ceaun, pâinea de casă și renumitul „kürtős kalács” (turiștilor oferindu-li-se posibilitatea de a participa la pregătirea meniului).

 

Vizualizați filmul, faceti click pe linkul următor https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=7oL15sjHEhw, sau accesați situl www.zetevar.ro