De acum vedem online meciurile de la Euro2008!

BUCURESTI - 16 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Auzim o intrebare foarte frecventa in ultima vreme: unde vezi meciul? OnLine-tv.ro are raspunsul: pe internet! OnLineTV este prima solutie IPTV de calitate care emite in direct pe internet, gratis si la calitate ridicata posturi precum TVR1, RealitateaTV , Antena3, UTV si nu numai. La o rezolutie de 720 x 576 (standardul PAL) si o rata de 25 fps, OnLineTV este momentan singura optiune de calitate pentru a viziona gratis pe internet meciurile de la Euro2008 sau emisiunile preferate.

De acum vedem online meciurile de la Euro2008!

Platforma foloseste tehnologie de encodare mpeg4 care optimizeaza atat calitatea imaginii cat si largimea de banda folosita si nu necesita programe suplimentare pentru vizionare. Tot ceea ce este necesar este un browser web (cu plugin preinstalat pentru windows media player pentru alte browsere decat Internet Explorer) si o legatura la internet de minim 1mbps metropolitan.

Doar utilizatorii de internet de pe teritoriul Romaniei pot avea acces la programe, politica televiziunilor nepermitand deocamdata difuzarea la nivel international. De asemenea aceasta platforma permite folosirea de set-top boxuri pentru conectarea televizorului la internet si un serviciu EPG (Electronic Programming Guide) prin care utilizatorul are acces la informatii despre programul tv intr-un mod interactiv, pachete care vor fi disponibile in versiunea completa a serviciului OnLine-TV.ro

Despre Progression Technologies SRL

OnLine-TV.ro este o platforma dezvoltata de Progression Technologies si este rezultatul expertizei indelungate in domeniul video al companiei. Progression Technologies este o companie ce furnizeaza aplicatii software dedicate si implementeaza solutii complete care asigura cresterea competitivitatii si performantei beneficiarilor. In portofoliul Progression se gasesc solutii de Televiziune IP, sisteme Video on Demand, solutii de Transport de continut video peste internet si pachete complete de video conferinta. Totodata, Progression dezvolta aplicatii ERP (Enterprise Resource Planning) pentru o serie vasta de activitati comerciale incepand de la programe de optimizare a companiilor de traduceri pana la aplicatii capabile sa gestioneze afaceri cu flote mari de vehicule, aplicatii SFA (Sales Force Automation) si CRM ( Managementul relatiei cu clientii). Echipa Progression este formata din specialisti cu o vasta expertiza tehnica si se bazeaza pe folosirea celor mai noi tehnologii de pe piata.


Progression Technologies
Semilunei nr.8 Sc 2, Apartment 3, Etaj 2
Bucharest 077005
Romania

Phone: +4.031.8058458
+4.031.8058459
Fax: +4.021.2110126
http://progression-tech.com
http://www.online-tv.ro

Hai Romania!
info@progression-tech.com