Progression Technologies lanseaza Xeno - primul mixer TV portabil cu posibilitati de broadcasting pe Internet

BUCURESTI - 17 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Progression Technologies, integrator de solutii de Televiziune IP si videoconferinta, lanseaza in Romania Xeno, primul mixer TV portabil cu posibilitati de broadcasting pe internet, perfect adaptat pentru filmari in deplasare, prelucrari video si transmisiuni ori proiectii live. Cu dimensiuni nu mai mari decat ale unui laptop obisnuit, Xeno integreaza tehnologii de ultima ora prin care este capabil sa preia 4 intrari video analog, 6 intrari audio, sa le mixeze si editeze in timp real si sa comprime informatia in format digital pentru a putea fi transmisa prin internet, proiectata local sau stocata pentru prelucrari ulterioare.

Progression Technologies lanseaza Xeno - primul mixer TV portabil cu posibilitati de broadcasting pe Internet

Aparatul este proiectat pentru a putea fi usor de purtat si instalat in orice locatie, si usor de folosit de catre oricine, astfel incat, cu ajutorul lui, un singur operator poate controla cele 4 camere din comenzile speciale de zoom si pan/tilt si poate edita, captura sau transmite live continutul video, folosind o interfata software intuitiva si ergonomica. Aplicatia software instalata pe Xeno transforma acest versatil echipament intr-o mica statie TV online, cu ajutorul playlistului de emisie pe care il contine si a posibilitatii de realizare de montaje. Practic, Xeno salveaza intr-o agenda orara toate filmele ce urmeaza a fi difuzate si transmite in direct pe internet emisiunile TV prestabilite.

Domeniile de aplicabilitate ale acestui aparat sunt foarte variate, avand in vedere migrarea tuturor activitatilor catre internet si diversificarea site-urilor cu continut media. Xeno este ideal pentru evenimente unde prezenta a 4 operatori cameramani poate fi inlocuita de un singur operator cu control deplin asupra camerelor. Foarte multe companii pot utiliza Xeno pentru
training intre birouri aflate la distanta, folosind transmisiunea live prin internet. Xeno poate fi integrat foarte usor in programe de invatamant la distanta prin folosirea lui ca statie de prelucrare si postare live sau pe portaluri a cursurilor. Poate fi util in medicina pentru rezidentii care nu au acces in anumite locatii, dar pot urmari si invata de la distanta, ori in armata, pentru filmarea exercitiilor militare. Nu in ultimul rand, acest aparat poate fi utilizat de orice utilizator in scopuri personale, fiind usor de purtat, instalat si manevrat.

Despre Progression Technologies SRL

Progression Technologies este o companie ce furnizeaza aplicatii software dedicate si implementeaza solutii complete care asigura cresterea competitivitatii si performantei beneficiarilor. In portofoliul Progression se gasesc solutii de Televiziune IP, sisteme Video on Demand, solutii de Transport de continut video peste internet si pachete complete de video conferinta. Totodata, Progression dezvolta aplicatii ERP (Enterprise Resource Planning) pentru o serie vasta de activitati comerciale incepand de la programe de optimizare a caselor de traduceri pana la aplicatii capabile sa gestioneze afaceri cu flote mari de vehicule, aplicatii SFA (Sales Force Automation) si CRM ( Managementul relatiei cu clientii). Echipa Progression este formata din specialisti cu o vasta expertiza tehnica si se bazeaza pe folosirea celor mai noi tehnologii de pe piata.

Progression Technologies
Semilunei nr.8 Sc 2, Apartment 3, Etaj 2
Bucharest 077005
Romania

Phone: +4.031.8058458
+4.031.8058459
Fax: +4.021.2110126
info@progression-tech.com