Francesco Napoli deschide concertul lui Jennifer Rush de la Bucuresti!

BUCURESTI - 24 august 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Concertul divei americane va avea loc pe data de 17 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul de promovare al noului sau album – Now Is The Hour! Show-ul este organizat de Project Events, va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si este programat pentru ora 19.00. Invitatul special al acestui eveniment va fi nimeni altul decat Francesco Napoli. Renumitul italian cunoaste bine scena Salii Palatului deoarece in 2009 a deschis concertul altei dive internationale – Sandra!

Francesco Napoli deschide concertul lui Jennifer Rush de la Bucuresti!

La concertul de anul trecut, Francesco a facut un show de zile mari, aducand in prezentul anului 2009 muzica anilor 80’ si influentele acesteia! A cantat cateva melodii impreuna cu Ianna (membra a formatiei Ladies) si cu grupul de pop-opera Distinto. Acesta a comunicat perfect cu publicul, a revenit de 2 ori la bis si s-a plimbat printre spectatori, s-a pupat cu cativa fani si a dat mana cu ei. A invitat cateva persoane sa-l insoteasca pe scena pentru a canta impreuna si a fost foarte emotionat cand a fost chemat la bis, lasand sa ii cada pe obraz cateva lacrimi, neobisnuite pentru un barbat in toata firea, dar pline de sinceritate si caldura.

Italianul o va aduce pe scena Salii Palatului pe celebra sa „Marina”, piesa cu care a devenit faimos. Printre piesele pe care le va canta acesta se afla si Americano, Balla Balla, Lady Fantasy, Pianno Pianno si Come Ho Fatto – piesa cantata impreuna cu aceeasi Ianna.

Francesco a sustinut concerte pe toate continentele lumii si are peretii casei sale “tapetati” numai cu discuri de aur si de platina. A vandut pana acum peste 12 milioane de albume in peste 40 de tari. Artistul detine si ceva recorduri, hitul cu care a devenit cunoscut în 1984, Balla Balla ramanand în topuri mai bine de 18 săptămâni, iar melodia Balla Balla 2 a reusit sa stea în fruntea clasamentelor timp de 15 săptămâni. Talentul artistului nu se opreste doar la muzica, acesta avand la activ chiar si un film, numit Especial Nochevieja 1987: Super 88.

Si Jennifer Rush sta bine la categoria discuri de aur, ea detinand 50 de astfel de exemplare, ba chiar mai mult, ea figureaza si in Cartea Recordurilor cu performanta de a avea „Cea mai bine vanduta melodie a unei artiste solo, din istora muzicii pop britanice”. Acest record a fost obtinut cu piesa The Power Of Love, vocea inconfundabila a artistei aparand si pe alte hituri precum Ave Maria, Destiny, Heart Over Mind, If You Ever Lose My Love. Profesionalismul si vocea incantatoare au adus-o pe artista foarte aproape de mari nume internationale, astfel incat au luat nastere colaborari impreuna cu Michael Bolton, Placido Domingo, Brian May - chitaristul de la Queen si Richie Sambora – chitaristul lui Bon Jovi.

Biletele la concert s-au pus deja in vanzare, acestea fiind disponibile la casieria Salii Palatului, in magazinele Diverta, Muzica Store, Libraria Eminescu si online pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro . Preturile acestora pornesc de la 50 de lei, ajungand pana la 250 lei, in functie de categorie.

http://www.youtube.com/watch?v=Lr0xJBsVbZY

http://www.youtube.com/watch?v=9pAWg6-zit4&feature=related

Despre PROJECT EVENTS

Jennifer Rush & Francesco Napoli - Bucuresti - Sala Palatului - 17 octombrie 2010 - ora 19.00!
Diana Georgescu
Project Events
PR Coordinator
Tel: 0731 789 973

diana@projectevents.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/project-events/francesco-napoli-deschide-concertul-lui-jennifer-rush-de-la-bucuresti