Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80 concerteaza la Bucuresti pe 6 noiembrie!

BUCURESTI - 7 iulie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80, va concerta la Sala Palatului in data de 6 noiembrie! Vom putea asista la un nou inceput pentru diva, avand in vedere cele 15 piese prezente pe noul sau album. Artista a decis sa includa si tara noastra in turneul ei de promovare din aceasta toamna, onorand astfel invitatia companiei Project Events!

Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80 concerteaza la Bucuresti pe 6 noiembrie!

Pe numele sau adevarat, Sandra Ann Lauer s-a nascut in Germania in Saarbrucken pe 18 mai 1962. Prima sa melodie care a cunoscut succesul a fost “Maria Magdalena”, in anul 1985. De asemenea, vocea ei a mai fost folosita si pentru proiectul Enigma, al fostului sau sot, Michael Cretu. Artista stia de la varsta de 12 ani ca o sa fie cantareata! Aceasta a declarat ca scena este teritoriul ei si ca adora sa cante live, acesta fiind cel mai mare vis al ei.

Se pare ca Sandrei ii merge din ce in ce mai bine! Insasi artista a declarat pentru cotidianul “Bild” ca acum, de cand a lansat noul album, ii merge mai bine decat i-a mers vreodata. Deja a inceput probele pentru programul de scena al noului sau turneu mondial. Printre multele locatii in care vedeta va concerta se afla si Romania! Aceasta va sustine un concert la Bucuresti, la Sala Palatului, in data de 6 noiembrie 2009. Nu este prima data cand vine in tara noastra, insa cu siguranta se va bucura sa revada meleagurile pe care sosea cu drag, atunci cand era casatorita cu Michael Cretu, cel care a fost mai mult decat un sot pentru ea, fiind in acelasi timp compozitorul si producatorul ei.

In noile concerte ale divei vor fi incluse atat piesele care au facut-o celebra in anii ’80: “Maria Magdalena”, “In the heat of the night”, “Everlasting Love”, “Hi Hi Hi” dar si piesele de pe cel mai recent album al sau, numit: “Back to life”. Acesta a fost lansat pe 27 martie 2009 si include 15 piese. Cel mai nou single se numeste “The night is still young” si este un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking). Albumul a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor Beyonce – “If I were a boy” si Fergie – “Big girls don’t cry”.

Chiar dupa numele noului sau album ne putem da seama ca vom asista impreuna la revenirea divei pe scena muzicii anului 2009 si la un nou inceput pentru aceasta, speram noi, cat mai bun!


Concertul este realizat de compania Project Events, cea care la inceputul lunii aprilie a adus-o pentru prima oara pe scena Salii Palatului pe celebra artista C.C. Catch.

http://www.youtube.com/watch?v=5m12OA-BUvE

Despre PROJECT EVENTS

Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80 concerteaza la Bucuresti pe 6 noiembrie!
Diana Georgescu
PROJECT EVENTS
PR Coordinator
Tel: +4(0)21 230 25 20

diana@projectevents.ro