Sandra vrea sa publice o carte!

BUCURESTI - 20 octombrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cantareata de origine germana - Sandra Ann Lauer, fosta sotie a muzicianului si producatorului roman Michael Cretu a scris de-a lungul timpului foarte multe povesti pentru cei mici si de aceea isi doreste sa poata publica o carte de povesti!

Sandra vrea sa publice o carte!

Artista are 2 copii, pe nume Nikita si Sebastian pe care ii iubeste extrem de mult! Sandra considera ca unul dintre motivele pentru care trebuie sa se trezeasca dimineata este pentru a vedea zambetul copiilor sai si fetele pe jumatate adormite.

Seara la culcare artista petrecea minute in sir citindu-le celor mici povesti, si de fiecare data, aceasta simtea nevoia sa modifice putin sfarsitul acestora, care uneori era trist. Asadar, pentru a nu mai exista decat povesti cu final fericit ea a scris povesti pentru cei mici, pe care le spunea mereu copiilor ei inainte de culcare. Acum dorinta ei este ca intr-o zi sa le poata pune la un loc si sa le publice pe toate intr-o carte.

Sandra este atat interpreta cat si compozitoare, iar daca o persoana ca ea poate sa scrie niste versuri atat de bune, cu siguranta ca povestile pentru cei mici vor fi cel putin la fel de frumoase. Asteptam cu nerabdare acest volum de povesti care, dupa cum spune artista, au intotdeauna un final fericit!

Viata Sandrei a avut parte de suisuri si coborasuri dar in aceasta perioada ea se simte foarte bine, este fericita si implinita atat pe plan personal cat si profesional. Peste mai putin de o luna ea va concerta pe scena Salii Palatului din Bucuresti, alaturi de romanticul italian Francesco Napoli! Acest concert ce va avea loc pe data de 6 noiembrie este organizat de firma Project Events si face parte din turneul mondial al artistei. In afara de hiturile cunoscute artista va interpreta si piese de pe noul ei album intitulat “Back to life” si contine 15 piese cu un sound modern si atragator.

Fanii care vor sa retraiasca atmosfera anilor ’80 prin muzica Sandrei si a lui Francesco Napoli pot achizitiona biletele la concert de la casieria Salii Palatului, de la magazinele Diverta, de la magazinul Muzica si online de pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro!

Biletele sunt impartite pe categorii, cu urmatoarele preturi:
- V.I.P. – 250 lei
- Categoria I - 200 lei
- Categoria II - 170 lei
- Categoria III - 140 lei
- Categoria IV - 110 lei
- Categoria V - 80 lei

Despre PROJECT EVENTS

Sandra va concerta pe 6 noiembrie la Bucuresti!
Diana Georgescu
Project Events
PR Coordinator
Tel: +4(0)21 230 25 20


diana@projectevents.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/project-events/sandra-vrea-sa-publice-o-carte