„The Power Of Love” o aduce pe Jennifer Rush la Bucuresti!

BUCURESTI - 20 iulie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pe 17 octombrie interpreta celei mai bune melodii a unei artiste solo – JENNIFER RUSH, va sosi la Bucuresti pentru un concert ce face parte din turneul de promovare al noului sau album lansat anul acesta in luna martie – Now Is The Hour! Artista va urca pe scena pentru a ne incanta cu vocea ei inconfundabila ce a dat viata unor piese precum The Power Of Love, Ave Maria, Destiny, Heart Over Mind, If You Ever Lose My Love. Show-ul este organizat de Project Events si va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00.

„The Power Of Love” o aduce pe Jennifer Rush la Bucuresti!

Jennifer Rush s-a nascut la New York, pe 28 septembrie 1960, sub numele de Heidi Stern. In copilarie a luat lectii de canto si a studiat muzica clasica. Lansarea ei a venit odata cu anii ’80, aceasta inregistrand impreuna cu Elton John piesa Flames Of Paradise. Cativa ani mai tarziu a lansat albumul Jennifer Rush, care i-a adus un succes nebanuit!

Singleul The Power Of Love a ajuns pe prima pozitie in topurile multor tari ale lumii urmand ca mai apoi sa beneficieze si de numeroase remixuri, insasi Celine Dion realizand un cover dupa acest hit international! In 1985, piesa a fost desemnată de Cartea Recordurilor ca fiind 'Cea mai bine vanduta melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice'. Recordul a fost doborat abia 7 ani mai tarziu – in 1992, de piesa I Will Always Love You, a lui Whitney Huston.

In 1987 artista a lansat albumul Heart Over Mind, urmand ca la numai un an dupa aceasta lansare sa mai apara inca un disc – Passion. Pentru acest album, artista a colaborat cu nume valoroase ale industriei musicale, cum ar fi Michael Bolton, Richie Sambora – chitaristul lui Bon Jovi. Jennifer are la activ si featuringuri cu Michael Bolton, Placido Domingo si Brian May – chitaristul de la Queen, cel care avea sa apara mai tarziu intr-un top al celor mai buni 100 de chitaristi ai tuturor timpurilor, realizat de catre revista Rolling Stone!

In total, Jennifer a adunat 50 de discuri de aur si doua albume double-platinum si a lansat pe piata 13 albume printre care si Now Is The Hour, care a fost lansat anul acesta, pe 5 martie. Albumul contine 15 piese, piese ale caror compozitori sunt nume mai mult decat sonore ca Natasha Bedingfield, Alex James si Jörgen Elofsson (responsabil pentru cateva hituri din colectia unor nume ca Leona Lewis, Westlife sau Celine Dion). Au fost catalogate ca foarte reusite piesele Windows si Down On My Knees. De asemenea, si piesa Betcha Never - la a carei compozitie a participat si Natasha Bedingfield este foarte reusita, imbinand pop-ul cu dance-ul intr-un mod foarte inspirat.

Despre PROJECT EVENTS

Jennifer Rush - Bucuresti - Sala Palatului - 17 octombrie 2010 - ora 19.00!
Diana Georgescu
Project Events
PR Coordinator
Tel: 0731 789 973
diana@projectevents.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/project-events/the-power-of-love-o-aduce-pe-jennifer-rush-la-bucuresti