Targul Imobiliar PROJECT EXPO se muta in casa noua

BUCURESTI - 21 septembrie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Ultimul Targ Imobiliar PROJECT EXPO din acest an se va desfasura la Sala Palatului, in perioada 5-7 noiembrie si va unul dedicat discounturilor.

Asa cum v-am obisnuit la fiecare editie, Targul Imobiliar PROJECT EXPO vine din nou cu surprize. Si de data aceasta nu vorbim doar de oferte speciale si locuinte pentru toata lumea, ci si de un nou nou amplasament al evenimentului. Ultimul Targ Imobiliar PROJECT EXPO din acest an se va desfasura la Sala Palatului, in perioada 5-7 noiembrie, si nu la Palatul Copiilor, ca pana acum. “Am decis sa relocam aceasta editie pentru ca, asa cum demonstrat si la ultimul targ prin componenta online, ne dorim sa ne adresam cator mai multi potentiali cumparatori de locuinte. Locatia centrala suntem convinsi ca va atrage vizitatori din absolut toate zonele Capitalei”, spune Sorin Sararu, managing partner Project Expo.
In plus spatial de desfasurare al evenimentului va fi mult mai mare, suprafata expozitionala fiind de aproximativ 1300 de metri patrati. Peste 60 de expozanti sunt asteptati sa isi prezinte proiectele in cadrul targului. Standurile vor fi ocupate atat de partenerii traditionali ai Targului Imobiliar PROJECT EXPO, cat si de companii noi, cu proiecte imobiliare proaspat finalizate.

Iar aceasta nu este singura surpriza oferita de catre organizatori potentialilor cumparatori de locuinte. Targul va fi dedicat ofertelor speciale si discounturilor. Absolut toti expozantii vor avea discounturi semnificative de pret pentru proiectele prezentate. “In ultimul an costurile pentru achizitia de locuinte au scazut comparativ cu anii trecuti cu mai mult de 50%, ajungandu-se la un minim istoric din acest punct de vedere. Doar in cele trei zile ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO, cumparatorii pot contracta case sub pretul pietei”, explica Sorin Sararu.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Points Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES, dar si prin conferinte business sau prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Michael Flatley, Demis Roussos sau Sandra. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

Despre PROJECT EXPO

Targul Imobiliar Project Expo se va desfasura in perioada 5-7 noiembrie la Sala Palatului.
Adina Patilea
PR Coordinator Targul Imobiliar PROJECT EXPO
adina@projectexpo.ro
www.projectexpo.ro